2821
2789
عنوان

استخاره

130 بازدید | 2 پست

کسی بلده استخاره بگیره برام ممنون میشم حس شیشم نمیخام اگه هم بلد نیستین بگین چجوریه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

سلام. یک چیزی براتون می فرستم طبق این استخاره بگیرید، من هر دفعه مطابق این رفتم جلو، جواب واقعا متحیرم کرده و اصلا نگم براتون که چقدر دقیق بوده. 

استخاره با قرآن با توسل به فرج و ظهور صاحب الزمان علیه السلام

حضرت صادق علیه السلام فرمود: هروقت خواستی از کتاب (قرآن) عزیز استخاره بگیری، بسم الله بگو و سپس بگو:

إِنْ كَانَ فِي قَضَائِكَ وَ قَدَرِكَ أَنْ تَمُنَّ عَلَى شِيعَةِ آلِ مُحَمَّدٍ بِفَرَجِ وَلِيِّكَ وَ حُجَّتِكَ عَلَى خَلْقِكَ‏ فَأَخْرِجْ‏ إِلَيْنَا آيَةً مِنْ كِتَابِكَ نَسْتَدِلُّ بِهَا عَلَى ذَلِكَ

سپس مصحف را بگشا و شش ورق بشمار. در ورق هفتم، شش سطر بشمار و در آن (یعنی سطر هفتم) بنگر (و عمل کن). (بحار الأنوار، ج‏91، ص246)

مرحوم سید بن طاووس در «فتح الأبواب» می نویسد:

در کاظمین، بدر بن یعقوب مُقری اعجمی-رضوان خدا بر او باد- را دیدم و از طریقه تفأل به قرآن سؤال کردم. گفت: مصحف را در دست بگیر، و برای آنچه مقصودت هست دعا کن و سپس بگو:

«اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ فِي قَضَائِكَ وَ قَدَرِكَ أَنْ تَمُنَّ عَلَى أُمَّةِ نَبِيِّكَ بِظُهُورِ وَلِيِّكَ وَ ابْنِ بِنْتِ نَبِيِّكَ، فَعَجِّلْ ذَلِكَ وَ سَهِّلْهُ وَ يَسِّرْهُ وَ تَحَمَّلْهُ، وَ أَخْرِجْ لِي آيَةً أَسْتَدِلُّ بِهَا عَلَى أَمْرٍ فَآتَمِرَ، أَوْ نَهْيٍ فَأَنْتَهِيَ، أَوْ مَا تُرِيدُ الْفَأْلَ فِيهِ فِي عَافِيَةٍ»

سپس هفت برگ از قرآن را بشمار، در ورق هفتم، شش سطر بشمار و به آنچه در سطر هفتم آمده است، تفأّل بزن (و عمل کن). (بحار الأنوار، ج‏91، ص242 به نقل از فتح الأبواب)

سلام. یک چیزی براتون می فرستم طبق این استخاره بگیرید، من هر دفعه مطابق این رفتم جلو، جواب واقعا متحی ...

ممنون گلم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2824
2823
2791
2779
2792