سلام. یک چیزی براتون می فرستم طبق این استخاره بگیرید، من هر دفعه مطابق این رفتم جلو، جواب واقعا متحیرم کرده و اصلا نگم براتون که چقدر دقیق بوده.
استخاره با قرآن با توسل به فرج و ظهور صاحب الزمان علیه السلام
حضرت صادق علیه السلام فرمود: هروقت خواستی از کتاب (قرآن) عزیز استخاره بگیری، بسم الله بگو و سپس بگو:
إِنْ كَانَ فِي قَضَائِكَ وَ قَدَرِكَ أَنْ تَمُنَّ عَلَى شِيعَةِ آلِ مُحَمَّدٍ بِفَرَجِ وَلِيِّكَ وَ حُجَّتِكَ عَلَى خَلْقِكَ فَأَخْرِجْ إِلَيْنَا آيَةً مِنْ كِتَابِكَ نَسْتَدِلُّ بِهَا عَلَى ذَلِكَ
سپس مصحف را بگشا و شش ورق بشمار. در ورق هفتم، شش سطر بشمار و در آن (یعنی سطر هفتم) بنگر (و عمل کن). (بحار الأنوار، ج91، ص246)
مرحوم سید بن طاووس در «فتح الأبواب» می نویسد:
در کاظمین، بدر بن یعقوب مُقری اعجمی-رضوان خدا بر او باد- را دیدم و از طریقه تفأل به قرآن سؤال کردم. گفت: مصحف را در دست بگیر، و برای آنچه مقصودت هست دعا کن و سپس بگو:
«اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ فِي قَضَائِكَ وَ قَدَرِكَ أَنْ تَمُنَّ عَلَى أُمَّةِ نَبِيِّكَ بِظُهُورِ وَلِيِّكَ وَ ابْنِ بِنْتِ نَبِيِّكَ، فَعَجِّلْ ذَلِكَ وَ سَهِّلْهُ وَ يَسِّرْهُ وَ تَحَمَّلْهُ، وَ أَخْرِجْ لِي آيَةً أَسْتَدِلُّ بِهَا عَلَى أَمْرٍ فَآتَمِرَ، أَوْ نَهْيٍ فَأَنْتَهِيَ، أَوْ مَا تُرِيدُ الْفَأْلَ فِيهِ فِي عَافِيَةٍ»
سپس هفت برگ از قرآن را بشمار، در ورق هفتم، شش سطر بشمار و به آنچه در سطر هفتم آمده است، تفأّل بزن (و عمل کن). (بحار الأنوار، ج91، ص242 به نقل از فتح الأبواب)