2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

134 بازدید | 17 پست

سلام. همسر من وقتی مجرد بوده خیلی برای خانوادش خرج کرده مثلا جهاز خواهرش رو داده مادرش گفته بعدا بهت میدم که نداده و مثلا یه خونه خریدن اندازه یه دنگ پول داده و به روی خودشون هم نمیارن و خیلی چیزای دیگه. و خانوادش براش هیچ خرجی نکردن. ما که ازدواج کردیم با وجود درآمد بالا هیچ چیز نداشت. الان بعد از 10 سال که ما ازدواج کردیم می‌خواستیم ماشین بخریم که یه مبلغی مادرهمسرم قرض داد و من به همسرم گفتم دیگه پس ندیم.خیلی بیشتر از این ها اونا ازت گرفتن. الان درسته این کار؟ 

من خودمو قاطی خانواده شوهر نمیکنم مسئله دیگه باشه درخدمتم😊😂

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر درست نیست

چون آن موقع مجرد بود و از حق شما نکرفتن بدن ب خانواده 

دوم اینکه اینجا شوهر شما باید اعتراض ‌کنه در مورد گذشته نه شما

سوم اونا شاید هنوز وضع مالی خوبی ندارن این مدلیخ تسویه نکنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به نظرم پس بدین خوب نیست اینجوری

بالاخره جبران میکنن دیگه 

اینکار زشته دیگه بهتون قرض نمیدن یا ممکنه بد بشن باهاتون

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اینجوری نگید ، انصاف نیست ، اونوقت برا خانواده خودش خرج کرده شاید قلبا دیگه نخواد پس بگیره ، اما قرض رو باید برگردوند

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

نه.کاردرستی نیست...

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

اگه همسرتون تو دوران مجردی پولی داده کمکی کرده شما تو زندگیش نبودید و چیزی ب شما تعلق نداشته، اگه بعد ازدواجتون بود فرق داشت، بنظرم شما چنین پیشنهادی نده درست نیست اونا مادر پسرن، اگه الان ازتون کمکی بخوان و پولی بدید و پس ندن شما هم متقابلاً اینکار کنید فرق داره چون زندگی مشترک دارید

خدایا شکرت♥️
نه دو تا خونه داره. که خیلی قیمتشون هست. یکی از خونه ها رو همسرم بهشون پول داده اندازه یک دنگ ولی به ...

ولش کن اخر میمونه به شوهرت دیگه

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
نه چون باید راضی باشه  جهاز هم اگه داده دیگه خودش می‌دونه و خواهرش

آخه شوهرم جهاز رو که داده مادرش گفته بعدا بهت میدم ولی نداده بعد از ازدواج که شوهرم بهش گفت من فلان قدر دادم زد زیرش و مبلغ خیلی کمتری گفت. در صورتی که ما حتی بعد از ازدواج قسط وام جهاز خواهرشوهرم رو میدادیم. وضعشون بد نیست اصلا ولخرن خیلی