2777
2789
عنوان

دلم شکست

83 بازدید | 11 پست

آدم آنقدر حقیر و بدبخت ؟؟!

خوب که چی

یکی از اقواااااام درجه یک....آبروی منو به دروغ برده که من دروغگو ام من اینجوری ام من اونجوری ام !!!

یکی نیس بگه بدبخت،ببین چجوری سوزوندمت که بدجور درگیر منی !!! هر جا میشینی منو بد میکنی 

حلالش نمیکنم ... نفرینش میکنم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا چی گفته 

بدبخته....سر یه مسئله ای مجبور بودم دروغ بگم....دیگه کلا منو دروغگو جلوه داده به همه ....یکی نیس بگه آخه سن منو تو بهم میخوره که اینقدر درگیر منی !!!!! خودشم همیشه خودش مهربون و دلسوز می‌دونه....ولی حروم.زاده ای بیش نیس

بدبخته....سر یه مسئله ای مجبور بودم دروغ بگم....دیگه کلا منو دروغگو جلوه داده به همه ....یکی نیس بگه ...

ما هم از اینجور آدما هست تو فامیلمون 

خاک تو سرشون 

همه رو میریزن بهم و بعد خودشونو آذم خوبه جلوه میدن

خیلی سخته به دروغ پشت آدم حرف بزنن حالتو میفهمم  منم ی مدته کلی دروغ پشتم میگن قشنگ شکستم خدا ...

خدا ازشون نگذره بد دردیه😭😭حلالش نمیکنم....پس فطرت ....فک کن تو مهمونی دورهمی جای بزن برقص و شادی رفته پشت سر من .....!!!!!!

خدا ازشون نگذره بد دردیه😭😭حلالش نمیکنم....پس فطرت ....فک کن تو مهمونی دورهمی جای بزن برقص و شادی ر ...

خیلی بده میفهمم چی میگی من الان تو سطح شهر برام آبرو نذاشتن از خدا بی خبرا ولی همین که خودت میدونی حرفشون دروغه و تو اینجوری نیستی کافیه بزار اون هرچی میخواد بگه توکه واقعا اون چیزی که اون میگه نیستی