2777
2789
عنوان

گوجه دماغو 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 75 پست

مرضی چقد دلم گورجه خواستتتت

خیلی خوشگله  

اتفاقا ی خواهرشوهرمنم همین شكلیه  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ولی هیچی اون هویج ترشی نمیشه، با اون زائده ش 😂😂😂😂

توام یادته پروانه😂😂😂😂😂

آره اون خیلی باحال بود خودم هنوز وقتی عکسشو میبینم میپاشم از خنده😂😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پاشو گورجه بخور با نمک😋

خو روزه ام  

افطار میخورمم    

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
توام یادته پروانه😂😂😂😂😂 آره اون خیلی باحال بود خودم هنوز وقتی عکسشو میبینم میپاشم از خنده😂😂😂 ...

پ چی

اثر هنریت با تزیین آش کاربر نفس رقابت میکرد!!

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

منم هویچه یادمه بااون اونِش  

و اون فلفل دهنش  

عزیزم😳 التماسِ دعا

محتاجم به دعا عزیزم

فدات بشم😘😘😘😘

خدا نکنه 

موندم این موش کوچولوی تو دلیت بانمکیش به مامان باباش بره چه اعجوبه ی خوردنی خواهد شد 

به شانه هایم دست زدی تا تنهاییم را بتکانی به چه دلخوش کنم تکان دادن برف از روی شانه های آدم برفی......

مرضی جون منم ندیده دوست دارم انشالله کوچولوت به سلامت بیادو اشیونتون رو گرمتر کنه دعات میکنم عزیزم اگه قابل باشم لطفا توهم دعام کن خانومی..😍.

هیچ وقت نذار دلتنگی بجات تصمیم بگیره...
مرضی جون منم ندیده دوست دارم انشالله کوچولوت به سلامت بیادو اشیونتون رو گرمتر کنه دعات میکنم عزیزم ا ...

عزیزم بهم محبت داری😘

ممنونم از دعای خیر و زیبات😍

اگر قابل باشم حتما دعاگو هستم😊

.Pain🔥you made me a believer