2777
2789
عنوان

گوجه دماغو 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 75 پست
دوست من شوهرش چشم درشت بود خودش بيني خوشگل ، هميشه ميگفت بچم چشم درست و بيني ريزه ميشه ، بچش چش ...

وای چه بدشانس!! برعکس بچه ی دخترعموی من ؛قشنگی های مامان و باباشو فقط گرفته مثلا باباش فقط رنگ چشاش قشنگه همونواین دخترکوچولوداره بارنگ پوست مامانش درحالی که اگه فقط شبیه مامانش یاباباش بودانقد خوشگل نمیشد

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فجیحترشو خواستم تصورکنم ذهنم دوتاپایه به خیاره اضافه کرد همونه؟😂😂😂😨😨😨

دوتا پایه 😂😂😂😂

وای این عالی بود😂😂😂😂😂😂😂

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

عزیزم مهربونی😍😍😍😍 چشم اگر قابل باشم حتما دعا میکنم ان شالله هر چی از خدا میخوای هر چه زودتر به ...

بارداري عزيزم،دوستانه،خواهرانه يا هرجور كه خودت اسمشو ميزاري برام دعا كن

خيلي خانمي،الهي كه ني ني نازت به دست خدا سالم و گوگولي بياد بغلت

دوست خوبم ازت خواهش ميكنم اگه امضامو ميخوني براي سلامتي شوهرم دعا كن😭😭به اين شباي عزيز بهت التماس ميكنم براي سلامتي شوهرم دعا كن و براش صلوات بفرست😭😭😭😭😭ممنونم،ازت عاجزانه خواهش كردم ولي😭😭😭
وای چه بدشانس!! برعکس بچه ی دخترعموی من ؛قشنگی های مامان و باباشو فقط گرفته مثلا باباش فقط رنگ چشاش ...

آخه از بسسسس كه ميگفت. هر دو هم خوشگلن ولي خوب با فيس خودشون يعني بيني به چشم خودش ميومد كه گربه اي بود، چشم درشت شوهرشم به بيني يكم زشتش ميومد. بعد ميگفت مو بچمم فر ميشه ، كلااااا همون شد كه نميگفت . به ما هر كي ميگه بچتون ناز ميشه از ترسم ميگم تا دنيا نيومده دوست ندارم كسي نظر بده 😁😂😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
بارداري عزيزم،دوستانه،خواهرانه يا هرجور كه خودت اسمشو ميزاري برام دعا كن خيلي خانمي،الهي كه ني ني ن ...

به روی چشمم عزیزم

یک دنیا ممنونم از دعای خیرت

من نمیدونم مشکلت چیه و نمیپرسم هم😊

ولی از تهه دلم برات دعا میکنم هر چیزی که از خدا میخوای هر چه زودتر بگیری

دخترمم برای خالهء مهربونش دعا میکنه😘

.Pain🔥you made me a believer

به روی چشمم عزیزم یک دنیا ممنونم از دعای خیرت من نمیدونم مشکلت چیه و نمیپرسم هم😊 ولی از تهه دلم ...

خيلي خانمي به خدا

من دور اون دختر نازت هم ميگردم عزيزم😍

دوست خوبم ازت خواهش ميكنم اگه امضامو ميخوني براي سلامتي شوهرم دعا كن😭😭به اين شباي عزيز بهت التماس ميكنم براي سلامتي شوهرم دعا كن و براش صلوات بفرست😭😭😭😭😭ممنونم،ازت عاجزانه خواهش كردم ولي😭😭😭
خدا نکنه عزیزم😘 فقط براش دعا کن سرِ موقع صحیح و سالم بیاد بغلم لطف میکنی

الهي كه خود خدا سر موقع و به بهترين وجه ممكن و راحتي به دنيا بيارتش

الهي بگردم عزيزم😍

الهي كه خود خدا سر موقع و به بهترين وجه ممكن و راحتي به دنيا بيارتش الهي بگردم عزيزم😍

ممنونم از دعای خیرت عزیزم

ان شالله مشکلِ همسرت هر چه زودتر حل بشه😘

مرضی پستو خوندم با خودم گفتم این کارا فقط از مرضی و شوهرش برمیاد!!!

رفتم بالا دیدم ب.....له

مرسی که از این آزمون سرفراز بیرون اومدم 🤣🤣🤣

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
مرضی پستو خوندم با خودم گفتم این کارا فقط از مرضی و شوهرش برمیاد!!! رفتم بالا دیدم ب.....له مرسی ک ...

😂😂😂😂😂

خوشحال و سر افرازیم که بی مزه بازی هامون زبانزدِ خاص و عام شده😂😂😂😂

باشد که رستگار شویم😄😄😄

ولی هیچی اون هویج ترشی نمیشه، با اون زائده ش 😂😂😂😂

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)