2777
2789
عنوان

تاکید میکنممم،

111 بازدید | 4 پست

تاکید‌ میکنم

هیچکس چهره و محل تولدش رو انتخاب نکرده ، هیچکس انتخاب نکرده صورتش صاف و بدون جوش باشه ، هیچکس رنگِ پوستش رو انتخاب نکرده ، هیچکس کوتاه بودن یا بلند بودن قدشو انتخاب نکرده ، هیچکس گرایش و جنسیتشو انتخاب نکرده ، هیچکس انتخاب نکرده ترک پوستی داشته باشه یا نه ، صورتش کک مک داشته باشه یا چاق باشه یا لاغر ، هیچکدوم از اینا انتخاب خودِمون نبودن .

ولی شعورِ داشتن مسخره نکردن بخاطر مسائل طبیعی بدن رو انتخاب کردیم !

شعور داشته باشید و خودتونو بخاطر مسائل طبیعی بدنتون انقدر سرزنش نکنید،شما همطور زیبایید.

گور بابا هر کسی و هرچیزی که بخواد باعث بشه ما خودمون و دوست نداشته باشیم والاااا

والااا هفته ای یبار اینجا میام فقط میبینم جماعت گزاشتن عکسمو میزارم ببینین قشنگم افسوس میخورم😂 فلانی میگه زشتم فلانی میگه بهمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از عاقبت کسایی که بقیه رو مسخره میکنن واقعا میترسم ، همش حس میکنم کسی ک عادت مسخره کردن داشته باشه یه روز شدید اسیب میبینه ، حالا چ ظاهری چ هر چی ، اصلا مسخره کردنو درک نمیکنم ، درباره ظاهر خودمم بزشتر تعریف شنیدم تا انتقاد و مسخره ، مسخره هم بوده ولی بیشتر از رو حسادت بوده ، اما یه چیزی تو ذهنم مونده ،من صورتم گرده و چونه م کوچولوعه ، چند وقت پیش تو یه فروشگاه بودم یه خانم هم بعد من اومد ، همین ک منو دید صاف اومد سراغم و همینجوری بی هوا گفت که ، برو چونه تو تزریق کن خیلی گرده صورتت چونا ت کوچیکه ، من همینجوری مونده بودم ، بعد شوهرم گفت خانم به شما ارتباطی نداره ظاهر خانمم ، بعدم رفت ، اصلا نمیتونم بفهمم یه سریا چطور ب خودشون اجازه میدن درباره کسی نظر بدن یا مسخره کنن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد