2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من داشتم با عود مکرر که تبدیل به آبسه میشد تقریبا دو هفته پیش جراحی شدم کل غده و کیست رو ...

سلام عزیزم منم جمعه جراحی شدم عفونتی شده بود تا معقد رفته بود کلا بخیه خوردم 

شمام بخیه داشتی 

کارشناسی ارشد روانشناسی 💎

سلام عزیزم من داشتم با عود مکرر که تبدیل به آبسه میشد تقریبا دو هفته پیش جراحی شدم کل غده و کیست رو ...

عزیزم نیومدی؟؟؟ 

من خونریزی دارم از رحم ۵.۶ روز طبیعیه؟؟

آره در حد ۳ سانت بازه و دورشو بخیه زده

امروز شده یک هفته

خونریزی قهوه ای دارم با یه سری دونها ریز توش بادم از توش خالی میشه 

درد دارم نمیتونم بشینم

امروز شده یک هفته خونریزی قهوه ای دارم با یه سری دونها ریز توش بادم از توش خالی میشه  درد دار ...

سلام عزیزم بهتر شدی آره منم مثل پریودی شده بودم یک هفته الان  یه ماه از جراحیم گذشت بخیه های داخل واژن پریروز افتاد شما هم از داخل برش داده بود؟

و هنوزم کمی درد دارم ولی روز به روز بهتر میشه

سلام عزیزم بهتر شدی آره منم مثل پریودی شده بودم یک هفته الان یه ماه از جراحیم گذشت بخیه های داخل وا ...

عزیزم شما عملت چی بود کل کیست و با جدارش برداشتن؟و اینکه دیگه عود نکرد تخت اون قسمت؟بدون تورم؟ممنون میشم بگید

عزیزم شما عملت چی بود کل کیست و با جدارش برداشتن؟و اینکه دیگه عود نکرد تخت اون قسمت؟بدون تورم؟ممنون ...

سلام خوبین قبل جراحی دکتره گفت که کیست و غده رو باهم در میاره ولی فقط کیستو برداشته بود دقیقا ۴۰ روز بعد جراحی بازم ورم کرد و ترکید ولی چون پوستش نازک بود جایی که ترکید اندازه ۲ میل سوراخ شد و بعد اون نزاشتم اون سوراخه بسته بشه والان خداروشکر یکساله مشکلم حل شده

خودم تو اون سوراخی که ایجاد شده بود یه نی خیلی ریز کوچولو به مدت ۳ هفته گذاشتم وتا الان بازه 

تنها راهش همینه که بعد عمل یه مجرا بزارن وگرنه باز عود میکنه