2789
من یه زن بی ازارم سلیطه نیستم با هر رفتار بدی کنار میام سخت نمی‌گیرم کلا آدم آرومی هستم چهرم خوبه بد ...

خیلی ناراحت کنندس واقعا شما قبل ازدواج با شوهرتون نفهمیده بودید که اینجور چیزی میخواد مگه اون خودش سادگی شمارو نپسندید و اومد جلو؟

خیلی ناراحت کنندس واقعا شما قبل ازدواج با شوهرتون نفهمیده بودید که اینجور چیزی میخواد مگه اون خودش س ...

نمی‌دونم الهی ک ب زمین گرم بخوره ک زندگیمو خراب کرد برو تاپیکامو بخون میفهمی داستان زندگیمو 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تکلیفش اینی میشه ک من الان دارم میکشم،استرس ناراحتی غم غصه گریه پشیمونی از چنین ازدواجی کاش بچه ندا ...

الهی که خیر نبینن تو زندگیشون جوری زمین بخورن که نتونن پاشن خیانت خیلی بده خیلی

زنشون شاغل بوده؟اون یکی زن که گرفتن چطور اون چجوری بوده کجا با اونیکی اشنا شده؟

نه خانه دار بوده دوتام بچه دارن خیلی خانم خوبیم هست ولی ادم تو زندگیشون نیست بدونه جی به چیه

انگار مغازه هاشون بغل هم بوده

زنه هم مطلقست و بچه داره

الهی که خیر نبینن تو زندگیشون جوری زمین بخورن که نتونن پاشن خیانت خیلی بده خیلی

با هرکسی خواستی ازدواج کنی از علاقش و عشقش ب خودت مطمن شو، مردی ک عاشق باشه خیانت نمیکنه مطمن شو همه جوره میخوادت باهاش از همون اول اتمام حجت کن، من با ۲۱ سال سن احساس پیری و فرسودگی میکنم چون خیلی دلم شکسته 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

با هرکسی خواستی ازدواج کنی از علاقش و عشقش ب خودت مطمن شو، مردی ک عاشق باشه خیانت نمیکنه مطمن شو همه ...

داستانتو خوندم عزیزم مطمن باش شوهرت این کارش بی جواب نمیمونه یروزی تقاص دلی که ازت شکسته پس میده

نمیدونم چی بگم ولی من شنیدم مردی که خیلی عاشق زنش بوده و اونم خیانت کرده نمیدونم چرا اینکارو با زندگیشون میکنن اگه قصدت ازدواج نیست و خراب بازیه خب ازدواج نکن برو دوست دخترای متنوع بگیر چرا اینکارو با زندگی یه نفر دیگه میکنن