2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احساس میکنم اون دختر ساده رو واسه این میگیرن که بین مردم آبرو داشته باشن مثلا و با اون هرزه اوقات خودشونو میگذرونن عشقو حالو زندگی واقعی شون با اون هرزس

سرم اومده ک میگم شک نکن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

احساس میکنم اون دختر ساده رو واسه این میگیرن که بین مردم آبرو داشته باشن مثلا و با اون هرزه اوقات خو ...

پس تکلیف اون دختر ساده چیه که روح خودشو پاک نگه داشته برای یه زندگی خوب تو اینده

منم سوالمه چندوقت پیش فهنیدم یکی که زنش چادریه و خیلیم تازه بهش گیر میداد بعد ۱۵سال بهش خیانت کرده ...

بدون دلیل یعنی مرده قبلا از اینا نبوده که سر و گوشش میجنبیده؟از کجا باید تشخیص بدیم پس کی خوبه کی بد

بدون دلیل یعنی مرده قبلا از اینا نبوده که سر و گوشش میجنبیده؟از کجا باید تشخیص بدیم پس کی خوبه کی بد

نمیدونم چطوری بوده اتفاقا خیلی ظاهر موجهی داشت

هیچکس باورش نمیشه هنوز

من یه زن بی ازارم سلیطه نیستم با هر رفتار بدی کنار میام سخت نمی‌گیرم کلا آدم آرومی هستم چهرم خوبه بد نیست با آرایش خوشگل میشم هیکلم خوب نیست درازم و لاغر زیاد شاد نیستم کلا شخصیتم اینه اهل رقص و بزن بکوب نیستم متأسفانه چون بلد نیستم می‌ترسم مسخرم کنن کلا جلف بازی در نمیارم اما شوهرم دقیقا زنی رو دوست داره ک نقطه مقابل من باشه بهم خیانت میکرد همیشه این آخری دقیقا همون چیزی بود که شوهرم می‌خواسته خیلی از من خوشگلتر بود شاد و بیخیال و خیلی قوی و سلیطه!!!! بچه هاشو انداخته بود سر شوهرش و طلاق گرفته بود درحالیکه نه پدر داشت نه مادر میرفت سر کار برا خودش خونه اجاره میکرد زنیکه هرزه اشغال ، هیکلش هم ک باب میل شوهرم همه جوره مطابق میل شوهرم بوده همه چیش نمی‌دونم دو ماه بود یا سه ماه ب این زنه رابطه داشت زنیکه کلا هرزه بود اما شوهرم قدر منو نمیدونست و از این خوشش میومد پس نشون میده ک بعضی از مردای اشغال فقط جذب اینجور چیزا میشن و با ما ساده ها بهشون خوش نمیگذرع

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

پس تکلیف اون دختر ساده چیه که روح خودشو پاک نگه داشته برای یه زندگی خوب تو اینده

تکلیفش اینی میشه ک من الان دارم میکشم،استرس ناراحتی غم غصه گریه پشیمونی از چنین ازدواجی

کاش بچه نداشتم حداقل طلاق میگرفتم نمیدونی چقدر بهم ظلم شده تو این دنیا