2777
2789
عنوان

بابام 😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 31 پست
خدا روحمتشون کنه🥀

مچکرم عزیزم خدا عزیزاتو واست نگه داره 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭منم دوماه و خوردی هست پدرمو از دست دادم   و سخته نمیگم عادت میکنی به این غم بلکه رفته ...

مبینی حواسم نیست یهو تمام وجودم آتیش میگیره دیگه فقط گریه می‌تونه آرومم کنه

مبینی حواسم نیست یهو تمام وجودم آتیش میگیره دیگه فقط گریه می‌تونه آرومم کنه

دقیقا میدونم چی میگی یدفه ای مثل ی موج حمله میکنه و همچی بهت یادآور میشه

یدفه یه خاطره یهویی میاد تو ذهنت 

عکسشو میبینی پیش خودت میگی یعنی بابام مرده ودیکه نمیتونم ببینمش؟

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
وای بابای منم همینجور بهم گفت تا چهلم میان معمولا بعدش کمتر میان بابای من گفت من رفتم تا همیشه پیشتو ...

الهی رحمت خدا بر پدر نازنین شما عزیزم

این جمله که از قول پدر نازنینتون نوشتی 

*من رفتم تا همیشه پیشتون باشم*

مرهمی بود بر دل داغدیدم از داغ پدرِ مظلومم🖤

#بسته_خیرات_هدیه_به_عزیزان آسمانی

فاتحه کبیره🔻

✨ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم✨

شامل :🔻

🌟 1 مرتبه سوره حمد

🌟 3 مرتبه سوره توحید

🌟 1 مرتبه سوره ناس

🌟 1 مرتبه سوره فلق

🌟 1 مرتبه کافرون

🌟 7 مرتبه سوره قدر

🌟 3 مرتبه آیة الکرسی

🌟 1 مرتبه زیارت اهل قبور

این ختم را هدیه میکنیم به انبیا ؛ اولیا ؛ اوصیا ؛ شهدای اسلام و اموات بد وارث و بی وارث و بخصوص اموات عزیزانی که در این گروه هستند و همه عزیزانی که آسمانی شدند. روحشان شاد و یادشان گرامی باد

🌹1 - ( #سوره_حمد)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم(1)

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (2) الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ (3) مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ (4) إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ (5) اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ (6) صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ (7)

🌹2 -( #سوره_توحید) سه مرتبه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ (1) اللَّهُ الصَّمَدُ (2) لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ (3) وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُواً أَحَدٌ (4)

🌹3 -( #سوره_ناس_وفلق_وکافرون)

#معوذتین_(ناس وفلق)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ أعُوذُ بِرَبِّ النّاسِ

مَلِکِ النّاسِ

إلٰهِ النّاسِ

مِنْ شَرِّ الْوَسْواسِ الْخَنّاسِ

ألَّذی یُوَسْوِسُ فی صُدُورِ النّاسِ

مِنَ الْجِنَّةِ وَ النّاسِ

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

قُلْ أعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ

مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ

وَ مِنْ شَرِّ غاسِق إذا وَقَبَ

وَ مِنْ شَرِّ النَّفّاثاتِ فِی الْعُقَدِ

وَ مِنْ شَرِّ حاسِد إذا حَسَد

#ﺳﻮﺭﺓ_ﺍﻟﮑﺎﻓﺮﻭﻥ

ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮﺣْﻤَﻦِ ﺍﻟﺮﺣِﻴﻢ

ﻗُﻞْ ﻳَﺎ ﺃَﻳﻬَﺎ ﺍﻟْﮑَﺎﻓِﺮُﻭﻥَ (1) ﻻ ﺃَﻋْﺒُﺪُ ﻣَﺎ ﺗَﻌْﺒُﺪُﻭﻥَ(2) ﻭَﻻ ﺃَﻧْﺘُﻢْ ﻋَﺎﺑِﺪُﻭﻥَ ﻣَﺎ ﺃَﻋْﺒُﺪُ (3) ﻭَﻻ ﺃَﻧَﺎ ﻋَﺎﺑِﺪٌ ﻣَﺎ ﻋَﺒَﺪْﺗُﻢْ (4) ﻭَﻻ ﺃَﻧْﺘُﻢْ ﻋَﺎﺑِﺪُﻭﻥَ ﻣَﺎ ﺃَﻋْﺒُﺪُ (5) ﻟَﮑُﻢْ ﺩِﻳﻨُﮑُﻢْ ﻭَﻟِﻲَ ﺩِﻳﻦِ (6)

🌹4 -( #سوره_قدر) هفت مرتبه🔻

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾

🌹5-( #آیت_الکرسی)سه مرتبه🔻

الله لا اله إ لاّ هوَ الحیُّ القیُّومُ  لا تَا خذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَوم لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الأَرض مَن ذَا الَّذی یَشفَعُ عِندَهُ إلا بِإذنِهِ یَعلَمَ ما بَینَ أَیدِیهمِ وَ ما خَلفَهُم

وَ لا یُحیطونَ بِشَی ءٍ مِن عِلمِه إلا بِما شاءَ وَسِعَ کُرسِیُّهُ السَّماواتِ و الأرض وَ لا یَؤدُهُ حِفظُهُما وَ هوَ العَلیُّ العَظیم لا إکراهَ فِی الدَّین قَد تَبَیَّنَ الرُّشدُ مِنَ الغَیَّ فَمَن یَکفُر بِالطَّاغوتِ وَ یُؤمِن بِالله فَقَد استَمسَکَ بِالعُروَةِ الوُثقی لاَنفِصامَ لَها و الله سَمِیعٌ عَلِیمٌ  الله وَلِیُّ الَّذین آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلی النُّور وَ الُّذینَ کَفَروا أولیاؤُهُمُ الطَّاغوتُ یُخرِجُونَهُم مِنَ النُّور إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أصحابُ النَّارِ هم فیها خالدون.

#زیارت_اهل_قبور:🔻

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیم

اَلسَّلامُ عَلی اَهْلِ لا إِلهَ إلاَّ اللهُ مِنْ أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ یا أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ مِنْ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ یا لا إِلهَ إِلاّ اللهُ بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ اِغْفِرْ لِمَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ وَحْشُرْنا فی زُمْرَهِ مَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ علیٌّ وَلِیٌّ الله

پنج شنبه ست و ياد درگذشتگان:

اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ

خدا رحمت کنه پدرتونو و بهتون صبر بده منم پدرمو از دست دادم امضام  این داغ هيچوقت سرد نمیشه

پدرت بچه اتو ندید؟ منم همینطور💔

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
الهی رحمت خدا بر پدر نازنین شما عزیزم  این جمله که از قول پدر نازنینتون نوشتی  *من رفتم ...

پدرتون چند سالش بود و چرا فوت شد؟ ازمن ۵۳سالش بود عزیز دلم و سالم بود ایست قلبی کرد

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
پدرتون چند سالش بود و چرا فوت شد؟ ازمن ۵۳سالش بود عزیز دلم و سالم بود ایست قلبی کرد

الهی گلم غرق نورِ الهی باشند پدر عزیزتون

پدر بزرگوارتون جوانتر از پدرنازنینم بودن.

پدرِ گلم

۶۲سالشون بود

هییچ مریضی هم نداشتن

یهویی ۱۱ماهه پیش

سکته مغزی.....

و ۵۷روز تو کما بودن و ......🖤

الانم قلبم فشرده شد از بیانش

دیروز شما گفتی پدرِ گلتون توخواب به شما گفتن

من رفتم تا همیشه پیشتون باشم از دیروز 

هربار با این جمله پدر گلتون خودمو دلداری میدم بابت پرکشیدن پدرِ عزیزم

الهی گلم غرق نورِ الهی باشند پدر عزیزتون پدر بزرگوارتون جوانتر از پدرنازنینم بودن. پدرِ گلم ۶۲ ...

اره بابام خیلی جوون بود هیچ نوه ندید عروسی بچه هاش ندید جز من و غم من کم نمیشه مگر اینکه ببینمش بازم ...افسوس ک در خوابه ولی من ازش سوال هم میپرسم مثلا کی امام زمان ظهور میکنه و اون گفت انگار ۵۰۰سال نوری ک جواب منو درست نده ...

اره بابام خیلی جوون بود هیچ نوه ندید عروسی بچه هاش ندید جز من و غم من کم نمیشه مگر اینکه ببینمش بازم ...

حق داری درکت میکنم همون حسرتایی که به دل پدرای عزیزمون موند غم مارو بیشتر میکنه

درسته پدرِ عزیزم

بزرگتر از پدرِ گل شمابودن

نوه ش رو دید پدرم

اما واقعابابت خیلی چیزای دیگه پدرم بایک دنیا حسرت پرکشیدن

پدرت بچه اتو ندید؟ منم همینطور💔

نه ندید💔 آرزوش بود ببینه😭

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
نه ندید💔 آرزوش بود ببینه😭

چن سالش بود بچه بقیه خاهر برادراتو دید؟ چرا فوت کرد؟

چن سالش بود بچه بقیه خاهر برادراتو دید؟ چرا فوت کرد؟

شصت و خورده ای. اره من بچه اخرم و فقط بچه منو ندید. مشکل قلبی

تو چی