سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بستگی به حوزه و شهرتون داره...توی شهر ما پارسال اصلا سخت گیری نداشتن با انواع لباس ها و شال هم اومده بودن خوراکی هم مشکلی نداشت ولی انگار تو بعضی از شهر ها گیر داده بودن...واسه اطمینان مقنعه سر کن خوراکی هم ببر نذاشتن میری میدی به خانواده...ولی خودشون هم آب معدنی و بیسکوییت میدن(بیسکوییتش خشک بود واسه جلسه کنکور مناسب نبود)
וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت
راجع به همون تایپک که اختلاف سنی بود میشه یه سوالی بپرسم ازم پرسید روزم چطوری بوده گقتم درس خ ...
من اوایل رابطمون باهاش همین حس رو داشتم و خودم رو میکشتم که یه وقت رفتار و حرفام بچگونه نباشه حتی بعضی وقتا روم نمیشد داستان ها و دراما های مدرسه رو براش تعریف کنم ولی اونم کم کم با این موضوع کنار میاد شایدم اصلا واسش مهم نباشه پس خودتو خیلی اذیت نکن چه ایرادی داره بگی که درسای مدرست رو میخوندی