2777
2789
عنوان

وام دی جی پی

177 بازدید | 17 پست

خانومت شما گرفتید این وام رو میشه از دی جی کالا خرید کرد 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

من با اسنپ پی خریدم 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم ولی انجام ندادم 

اع گوشیم خراب شده میخوام از دی جی کالا گوشی بخرم 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
من گرفتم الآنم دارم قسط هاشو میدن

اعععع وواااااقعا میشه بگید چجوریه گلم چک اینا میخواد 

من برنداشتم ولی اره از دیجیکالا و کلی سایت دیگه میشه خرید کرد

اهان جز دیجیکالا سایت دیگه هم میشه

بابامینا برداشتن ماشین لباسشویی گرفتن،خیبی راحته با سفته الکترونیکی

چقدددددددرررررر خوببببب مبارکشون باشه 

آره گرفتیم  میتونی تودیج کالا باپولش سکه بخری بیای بیرون پس انداز یاخرج کنی یا توسایتاش خرید ک ...

ممنونم عزیززززم ازت