2777
2789
عنوان

یکی بهم بگه غر زدن چیه

321 بازدید | 10 پست

فرقش با بیان مشکلات چیه؟ 

فرقش با گیر دادن چیه؟

میدونم مثلا دائم از اب و هوا ایراد بگیریم ایراد بگیریم میشه غر.. ولی مثلا از رفتار ی نفر ناراحت باشیم بهش بگیم این چرا باید بشه غر؟ پس چطور نا اختیمون رو بیان کنیم که اسمش غر نباشه؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم حالت بیانشه

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

فرقش اینه آدم غرغرو تمام روز درحال ایراد گرفتن و شکایت کردنه،ولی آدمی که ناراحته فقط یکی دو بار ممکنه به زبون بیارع

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

غر یعنی وقتی یکی حوصله نداره اونوقت بشینی از ناراحتیات بگی اون به چشم غر نگاه میکنه

اما اگه خودش با خواست خودش بشینه به حرفات گوش بده میشه بیان ناراحتیات

۲_ وقتی یه مشکلو چندین و چندبار هی هر روز بگی و بگی میشه غر

اگه گذشته رو هی پیش بکشی میشه غر

نظر من اینه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

بیا من قشنگ توضیح بدم با یکیش دارم زندگی میکنم😂مثلا دیروز ما مهمون بودیم به دخترم گفته بودم ۹برنیگردیم ولی چون ۸ رفتیم نشد ۹ برگردیم ۱۱ اومدیم.دخترم بیست دقیقه تو ماشین بکوووووب حرف زد.گفته بودی ۹ میایم.الان ۹؟؟من درس دارم.الان درسمو شما میخونی؟من فردا ۲۰ نشم تقصیر شماس.بچشون خیلی شلوغ بود‌سرم درد گرفته.تقصیر شماس منو بردین.دیگه نمیاما.فردا باز نگی بریم فلان جا.عربی ننوشتم.علوم نخوندم.نون خ ندیدم....... تا خود خونه گفت و گفت و گفت😐😐😐