2777
2789
عنوان

چه دنیای کثیفیه چقدرخیانت زیادشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 73 پست
نه واقعاا داره زیاد میشه من خیلی اتفاقی وارد یه کانال تلگرامی شدممم اه اهه نگم چخبر بوددد افتضاحح هر ...

اره ادم اون لحظه هنگ میکنه تازه بخودت میای میفهمی چ دنیای نامردیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینوازخداخاستم وگرن اگ قراره ایندم تباه شه میخام هیچوقت ازدواج نکنم

عزیزم چرا اینقدر حرص ازدواج می زنی دیگه حرصشو نخور ترسم نداشته باش.حضرت معصومه ازدواج نکرد ترس داشت؟!الآن خفقانش بدتره.سخنرانی شهید کافی ۴۰ سال پیش داشته در مورد ازدواج قبل از ظهور که عسر و حرجی نیست بر ازدواج نکردن چون مورد مناسبی نیست روایت هم از پیامبر گفتند برو گوش بده.

برای کاهش امیال جنسی هم طبق روایات هر روز کاهو و سرکه ی انگور عسکری بهوره زنان بیوه مردان بیوه یا مجرد،و یک روز در میون پایین تنه رو با کمی سرکه ی انگور عسکری در حد ده دقیقه یا نیم ساعت آغشته و بشویید.باقیم توکل کن به خدا و مقربین و توسل به خانم عفیفه معصومه بنت موسی بن جعفر

فک کن خدایی نکرده بیوه شدی عاشق بودی عشقت فوت کرده اونوقت میخواستی چکار کنی.نسخه ش رو بهت دادم.هر که هم گفت ازدواج کردی بگو عشقم مُرده..دور از جون.ان شاءالله عشق بهشتی نصیبت ولی فعلا دنبالش نگرد خسته نکن خودتو

خیلی  از داستانای اینجا واقعی نیستن یه سری توهم و فانتزیه که صرفا برای پر بازدید شدن میزنن  ...

تو همین مدت زن زندگی ازادی دو تا فامیل ما با تمام سازشها و ایثار طلاق گرفتند..نمیدونم این چهار پج روزه خانمها خوشحالند میان بیرون و اقایون و پکر و ناراحت

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

سه حالت داره  یا نری سمت ازدواج کلا  یا شانس داشته باشی یکی خوبش گیرت بیاد  یا هم ...

ربطی به شانس نداره ......جامعه خراب شده .....اول حجاب برداشتند.بعد رابطه ازاد شد .بعدش دلار و مسکن و اقتصاد خراب کردند .طلاق رفت بالا .والدین ها بعد از بیست سال حتی سی سال از هم جدا شدند.کمبود محبت توجه و اخرش هم دعوا و سردی و خیانت

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ب چ قیمتی ب قیمت سلامت یکسری ادمای ساده مث من میشنوم سردردمیگیرم 

من یه مدت انقد روم تاثیر منفی گذاشته بود با خودم می گفتم همه ادمای دنیا بدن 

خاهشننن 😶‍🌫️لایک نکنیننننن 😖🌸
ربطی به شانس نداره ......جامعه خراب شده .....اول حجاب برداشتند.بعد رابطه ازاد شد .بعدش دلار و مسکن و ...

چی بگم والا 

خدا به دادمون برسه