2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اسرار میکنه 

بهش بگو تازه ازدواج کردیم بزار یه چند وقتی بگذره بعدا به بچه دار شدن فکر کنیم.

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
سلام عزیزم تبریک میگم ارزوی خوشبختی برات دارم وقتی وضع مالیتون خوب باشه چرا که نه بچه زندگیتونو شیری ...

بله درسته ولی ما خیلی وضع رو فرم خوبی الان نداریم ضمن اینکه من ی خواهر دارم طلاق گرفته الان با مادر پدرمو زندگی میکنه هر روز مادر پدرمو به فش و دعوا میبنده منم ترسیدم از بچه نمیخوام مثل پدر مادرم بشم

بله درسته ولی ما خیلی وضع رو فرم خوبی الان نداریم ضمن اینکه من ی خواهر دارم طلاق گرفته الان با مادر ...

خب پس شما شرایط زندگیتو خوب بسنج بعد تصمیمتو بگیر انشااله بهترین برات رقم بخوره من یه دختر دارم تازه حرف زدن یاد گرفته وقتی بهم میگه مامان جون انگار تموم دنیا تو دستمه

بدبختی میدونی چیه برگشتن گفتن با هر بچه ۳۰ میلیون پول میدیم 😂😑

خوب بهش بگو بیشتر از 30 باید خرجش کنیم تا به دنیا بیاد انشالله

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
خب پس شما شرایط زندگیتو خوب بسنج بعد تصمیمتو بگیر انشااله بهترین برات رقم بخوره من یه دختر دارم تازه ...

چقدر خوب که آدم خدا بهش اولاد صالح بده دختر پسر هم نداره ولی من واقعا ترسیدم با کار های که اون خواهرم در حق مادر پدرم کرده