2777
2789
عنوان

نا‌توانی جنسی

6725 بازدید | 198 پست

خانوما خواهشا هرکدومدتون معلم نشین برام ک بد و این حرفا چون نمیتونم این مشکلم ب کسی بگم اینجا میگم شاید کسی مثل من باشه من ۲۴سالمه شوهرم ۳۶ سالشه من ۱۳ سالگی ازدواج کردم همون چند سال اول شوهرم میل جنسی داشت و من نه زیاد ولی الان چند سالی میشه ک بی میل شده امسال ک دیگ افتضاح شاید دوماه یه بار نزدیکی داشته باشیم اصلا ن توجهی نه هیچی تو جمعی زنونه همه از شوهراشون صحبت میکنن ولی من نع اگ بگی زشت و بد قوارم ک بهم توجه نمیکنه یه چیزی شاید باورتون نشه اعصاب ندارم خیلی سخته گدایی محبت و لذت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا با پیرمرد ازدواج کردی 

این  چه حرفیه الان ۳۶ سال ها تازه دارن ازدواج میکنن...تازه اینا ۱۱ ساله ازدواج کردن.‌.. حتما شرایط جوری بوده که اینطوری تصمیم گرفتن...

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

خیلی مشکل جدی ای هستش، حتما باید برید پیش مشاور ودرمان گر عزیزم شما سنی نداری که  واین حق طبیعی شماست

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺