2777
2789

مثل بانک های دیگست، بااین تفاوت ک باگوشی حساب بازمیکنی ومدارک ارائه میدی وکارت میاد دم خونت،  و اپلیکیشنشم یه خوبی قابل توجه داره اینه ک وقتی یکی به حسابت پول میریزه اسم اون طرفو مینویسه،،و اینکه  برای کارت به کارت بالای 10تومن یا 100تومن نیاز نیست بری بانکو ازگوشی میتونی کارت به کارت کنی وپرینت مالی چندین ماه قبلتم ازکوشی میبینی،، کلا یه بانک عالیه توگوشی من یکسال وخورده ای دارم راضی ام

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺
مثل بانک های دیگست، بااین تفاوت ک باگوشی حساب بازمیکنی ومدارک ارائه میدی وکارت میاد دم خونت،  و ...

مث بانک مهر میمونه دیگ؟ 

پس این ک من میبینم بضیا میگن کد معرفیمو بزن پول میره ب حساب طرف یا این وام ک پنج تومنه جریانش چیه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث بانک مهر میمونه دیگ؟  پس این ک من میبینم بضیا میگن کد معرفیمو بزن پول میره ب حساب طرف یا ای ...

اره کد معرفو بزنی 30تومن به معرف پول میدن

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

عزیزم 

این یارو که براش پیام گذاشتی کاربر آقاست

همون که گفت تو آینه نگاه میکنی از چی بدت میاد

خیلی وارد نیستم گزارش بزنم یا به نی نی یار بگم کاربریشو لغو کنه

یه عوضیه تمام عیاره

دقیق نمیدونم چند ساله شه یجا گفت 23 یه جا نوشته 28

عاشق خانمای سن بالاست

خلاصه یه منحرف و یه عوضیه 

گفتم بدونید و درباره مسائل خصوصی تون اینحا ننویسین چون چشم ناپاک زیاده

نامرد مثل آدم بیا بگو من آقا هستم دیگه چرا عوضی بازی درمیاری!

وطن ای مادر غمدیده ام.......