ترانه؟ مدیر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 402 عنوان ورم بینی | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست سلام بچه ها امروز بعد از ۴۰ روز چسب زدنم تموم شد. ولی بینیم خیلی بزرگتر از دماغ قبلیه. از اون طرف هم ورم داخلی، تنفسم رو سخت کرده. دکتر طبیعی عمل کرده. نگران هر دو تاش هستم. هم تنفسم هم ظاهرشیچیزی بگید آروم شم. 1403/02/05 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamy_reyhan72 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 9284 یعنی تنفسم هم خوب میشه؟ خیلی احساس پر بودن بینی دارم موقع تنفس. آخه الان ۴۵ روزه عمل کردم. فک میکردم ... اره عزیزم خوب میشه غصه نخور اروم فین کن
ترانه؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 402 من پوستم و نمیدونم ولی دماغم بعد عمل خیلی بزرگ بود همه میگفتن انگار نه انگار عمل کردی، از ۵،۶ ماه بع ... بخاطر همین حس پر بودن بینی، صدامم عوض شده برا شما صداتون عوض نشد؟
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8504 اره من ۱۰ ماه عمل کردم قبل و بعدم تو تاپیک هام هست خیلی بهت اومده 🥴✨ منم میخوام عمل کنم ولی از عملش و خونریزیش و اینکه چقدر طول میکشه بهم وقت بدن میترسم 🥴😂 خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
ترانه؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 402 اره عزیزم خوب میشه غصه نخور اروم فین کن آخه چه فین، چه شستشو، هیچی نمیاد ولی همچنان حس پر بودن داره. میترسم تنفسم همینطور سخت بمونه
mamy_reyhan72 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 9284 بخاطر همین حس پر بودن بینی، صدامم عوض شده برا شما صداتون عوض نشد؟ نه صدام عوض نشد ولی من یکسره فین میکردم بعد مثلا یه سوراخا یهو کیپ میشد یک دقیقه بعد باز میشد، خیلی اذیت شدم منم.اب کرفس زیاد بخور برا ورم خوبه . به دکترتم بگو شاید دارویی چیزی باشه برا این مشکلت
mamy_reyhan72 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 9284 آخه چه فین، چه شستشو، هیچی نمیاد ولی همچنان حس پر بودن داره. میترسم تنفسم همینطور سخت بمونه خدانکنه عزیزم ، شنیدم بعضیا بعد عمل مشکل تنفسی پیدا میکنن ولی برا شما حتما بخاطر ورمه
رستاکوچولوام عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 26193 خیلی بهت اومده 🥴✨ منم میخوام عمل کنم ولی از عملش و خونریزیش و اینکه چقدر طول میکشه بهم وقت ... خیلی عمل راحتیه نترس اصلن کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8504 خیلی عمل راحتیه نترس اصلن 🥺بنظرت عمل کنم چند ماه بعد کاملا کاملا خوب میشم ؟ میخوام به دانشگاه م نخوره تایمش خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
رستاکوچولوام عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 26193 🥺 بنظرت عمل کنم چند ماه بعد کاملا کاملا خوب میشم ؟ میخوام به دانشگاه م نخوره تایمش والا من اتل ک برداشتم دیگه اوکی بودم زندگیمو خودم چرخوندم دوتام بچه دارم کانال روزمرگیم ایتاhttps://eitaa.com/zendegizahra
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8504 والا من اتل ک برداشتم دیگه اوکی بودم زندگیمو خودم چرخوندم دوتام بچه دارم ❤️ مرسیی خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨