2777
2789
عنوان

اکسم پیام داد

572 بازدید | 45 پست

بعد یسال  پیام داد خودش دوبار ولم کرد رفت گفت برای رابطه برنگشتم نمیخام باهم باشیم فقط احوالتو میخاستم بگیرم میون حرفامون شات از بک گراند تلگرامش داد ک عکسم اونجا بود من اصلا نمیدونستم اون موقه عکسم گراندش بود گفتش بعد یسال این چن روز دیدمش یعنی یسال اون عکس ندید؟؟؟؟؟؟؟؟

.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بلاکش کن،دوراشو زده حالا اومده سراغ تو

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من با هم نسلای شما زیاد ارتباط دارم وزیاد از این چیزا دیدم تجربه مند شدم  به نظرم زر مفت میزنه ...

اخه خودم تعجب میکنم یسااال یه عکس نبینی مثلا دوستم میگفت من پیش میاد یه عکس بک گراندم میزارم حذف میکنم همونجا ذخیره میشه اصلنم نمیفهمم اونجاس

.

میدونی وقتی گف بک گراندم بود بهش میگفتی خب حالا برش دار 

که چی پیام میدی

چه پروعه تازه میگه نمیخام برگردم 

ننشی باباشی دخترخالشی چیزی که لازمه حالتو بپرسه 

جدی برخورد کن باهاش

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
دروغ محض،،، یه ذره پسرارو بشناسی میفهمی زر زده ://البته ببخشید

میدونی کجا شل شدم باور کردم؟دوستم گفت من بارها پیش اومده یه عکس میرارم بک گراند بعد عوض میکنم ذخیره میشه بک گراندای تلگرامم اصلنم نمیفهمم

.

میدونی وقتی گف بک گراندم بود بهش میگفتی خب حالا برش دار  که چی پیام میدی چه پروعه تازه میگه ن ...

نه اصلا نگفت بوده من حتی باهم بودیم نگفت عکست بک گراندمه ببین اینو بک گراند گذاشته بعد برداشته شات ذخیره بک گرانداشو فرستاد ..مثلا اینجوری عکس منم اونجاها بود گفت یسال ندیدم این چن روز دیدمش

.

میدونی کجا شل شدم باور کردم؟دوستم گفت من بارها پیش اومده یه عکس میرارم بک گراند بعد عوض میکنم ذخیره ...

اره خب ولی اگه اگه اگه یه درصدم بوده اصلا تو ذهنت این نباشه که همه مدت یسال بهت فک میکردم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،