2777
2789
عنوان

من شاغلم ولی.....

467 بازدید | 10 پست

همسرم خ بدهی داره هرماه خ کمک مالیش میکنم با این مشکلی ندارم 

با این مشکل دارم ک اختیار پولمو ندارم. مثلا من با ی بانکی خ کار میکنم و پولم تو اون بانکه. منو مجبور میکنه و حتی بی اجازه من پولمو جابه جا میکنه تو یه بانک دیگه،  اصلا انگار من به هیج وجه اختیار ندارم ک پولم کجا باشه یا نباشه. خیلی وقتا گیر اوردم سر اینکاراش. مثلا پول تو حسابت باشه جایی گیر کنی ولی چون پولت تو ی بانکی ک تو دسترسی بهش نداری ابروت میره و پول کم میاری چند بار تاحالا این مشکل برام پیش اومده و هر بار میگه غلط کردم برو هر بانکی میخایی بزار ولی باز روز از نو روزی از نو

دیروز رفتم لیزر تو اون کارتی ک همیشه باهاش کار میکنم پول برام نزاشته بود نتونسم پول لیزری بدم وقتم نکردم برم پولمو در بیارم دیروز تاحالا داره زنگو پیام میده. پیروز تو اسنپ گیر افتاده بودم پول اسنپی نداشنم بدم 

ابرومو میبره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رمز کارت و موبایل بانکتو عوض کن نده بهش رمزا رو

اصن چرا اینکارا میکنه دلم میخاد خفش کنم انقدر عصبیم ک نگو. ابرو و شرفمو برده این همه کار کن اونوقت عالم و ادم زنگت بزنن برا بدهیشون 

خب عزیزم خیلی بهش رو دادی دیگه، رسما داره ازت سواستفاده میکنه،بری زحمت بکشی بعداختیارپولتو هم نداشته باشی، بشین باهاش سنگاتو وا بکن. 

بگو اختیار این کارت و پول دست خودمه. 

و رمز کارتتم عوض کن و اصلا بهش نده. 

ی کاربری اینجا تعریف میکرد ک شوهرم ماه ب ماه حقوقمو انتقال میده ب کارت خودش و کل ماه باید التماسش کنم ک مثلا برا فلان کار بهم پول بده

خیلیییی بیشتر از اون چ ک فکر میکنی،  حرفش اینکه میخام براد سود بیاد انگار من لنگ صدهزار تومن سو ...

مردا همینن زن یکم رو بده بهش سوارش میشن واقعا از اول باید یکم سفت میبودی خیلی کمکش کردی دیگه .