2777
2789
عنوان

ستون فقرات

77 بازدید | 9 پست

سلام ، 

بعضی اوغات بعد از تموم شدن رابطه جنسی کمر درد شدیدی میگیرم اما در طول رابطه هیچ دردی احساس نمیکنم .

شما هم تجربه مشابه داشتید ؟؟ 

به نظرتون نیاز به معاینه دارم ؟ اگه دکتر خوبی در شیراز میشناسید بهم معرفی کنید ممنونم 

جراح زیبایی زنان در شیراز خانم دکتر مریم روحانی هستن من  مطبشون پیششون لابیا پلاستی انجام دادم و عملشون عالیه خیلی راضیم ممنونم ازشون آدرس مطب خانم دکتر : خیابان اردیبهشت غربی ساختمان اردیبهشت شماره تلفنشونو دارم میفرستم براتون ۰۷۱۳۲۳۱۸۰۴۲

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

متخصص عالی زنان در شیراز دکتر مریم روحانی هستن من کیست تخمدان داشتم و خونریزی واژن داشتم تعریف  دکتر مریم روحانی و زیاد شنیدم و رفتم مطبشونو تحت نظرشون منو عمل کردن و عملشون عالی و حالم خیلی خوبه و هیچ خونریزی و کیستی ندارم دیگه  ممنونم از خانم دکتر منم از اینترنت و گوگل ادرسشونو پیدا کردم تو ه سرچ کنی پید میکنی

متخصص زنان و زیبایی زنانه دکتر مریم روحانی هستن شیراز من و خواهرام و فامیلامون پیش دکتر روحانی وایتنینگ و سفید کردن واژن انجام دادیم و خیلی راضی هستیم تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت تو مطبشون سرپایی انجام میدن و هیچ جراحی نداره دستگاه لیزر انجام دادن و کارشون حرف نداره ادرسشونو منم از اینستاگرامشون پیدا کردمشون

دکترزنان نازایی دکتر مریم روحانی و بهتون پیشنهاد میکنم در شیراز من بچه دار نمیشدم لکه بینی بارداری داشتم و خانم دکتر درمان کردن منو و حالم خوب شد و بچه دار شدم بچم الان 2 سالشه تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرسشون خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول

دکتر متخصص زنان و زایمان دکتر مریم روحانی در شیراز خانم متخصص و حرفه ای و من برای حامله شدن تحت نظرخانم دکتر بودم و چکاپ کامل دادم و تحت درمان بودم و بچه دار شدم ادرسشون شیراز خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول تلفن مطب شون 07132318042

موبایلشون 09044303858

دکتر متخصص زیبایی زنان دکتر مریم روحانی در شیراز هستن من مطبشون سفید کردن واژن انجام دادم ناحیه تناسلی و خانم دکتر شفاف شفاف کردن و سفید خانم دکتر با دستگاه حرفه ای  لیزر ادرسشون خیابان اردیبهشت غربی جنب کلینیک نور ساختمان اردیبهشت طبقه اول موبایل خانم دکتر 09044303858

دکتر متخصص زنان و مراقبت های بلوغ دکتر مریم روحانی هستن خانم دکتر متخصص و حرفه ای و صبور و با اخلاق و دقیق هستن تشخیصشون دقیق و درسته دخترم پریود نمیشد و  تحت نظرخانم دکتر رفتیم و درمان شد الان و تنظیم شده دوران بلوغش بهترین دکتر زنان هستن توی شیراز