2821
2789
عنوان

ام اس

101 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من خیلی نگرانم اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا دریغ نکنه من یه مدت استرس شدید داشتم و یک ماه پیش تو خواب پام خواب رفت و گذشت تا یک هفته پیش که کرونا گرفتم و دیدم کلا اون روز تار تار بود و این تاری دید تا دوروز طول کشیدو خوب شد چشمام اون دوره انگار میلرزید ناخوداگاه به چپ و راست از طرفیم همش تو پای راستم احساس سنگینی دارم و تو شونه هام هم انگار یه وزنه گذاشتن ولی این نکته رو هم بگم که سه ماه پیش ام ار ای از سر با تزریق دادم و سالم بوده میخواستم بگم باید دوباره برم بدم؟ممکنه تو این سه ماه مشکلی پیش بیاد یا تاری دیدم بخاطر کرونا بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چیه ام اس نیست ،،،، بخاطر اینه ک اینقدر بهش فکر میکنی تاری دیدم بخاطر کرونا لعنتیه

عزیزم هرچقدر فکرمیکنم میگم خب من سه ماه پیش ام ار ای با تزریق دادم مگه از اون موقع چه فرقی کرده از اونطرفم تاری دیدم دوروز گذشت خوب شد و هردوچشمم بودو تو ام اس معمولا میگن یه چشمو درگیر میکنه پشت پلکم همه قرمز شده بودو باد کرده بود نمیدونم دیگه شاید کرونا زده بود به چشمم اون علائمو داشتم ولی همش دلم گواه بد میده میخواد منفیشو فکرکنه😔

فقط کاش بدونم این تاری دید تو ام اس تو حمله هاش چقدر طول میکشه؟بیشتر از دوروزه؟که دیگه نگران نباشم حداقل

عزیزم هرچقدر فکرمیکنم میگم خب من سه ماه پیش ام ار ای با تزریق دادم مگه از اون موقع چه فرقی کرده از ا ...

ولی خب الانم بعدازظهر که میشه زیرنویس تلوزیونو از دور به سختی میتونم بخونم ولی نگاه دور میکنم یهو به نزدیک نگاه میکنم تار میشه

2823
2791
2779
2792