mmaryammmmmm مدیر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 عنوان حمام رفتن | مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 106 پست آیا گفتن حمام رفتن ، برای شما استرس ایجاد میکنه.تو این دنیا هر چیز خوبی انگار مطلقا خوب نیست، حتی حمام اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین 1403/02/05 | 07:20 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 یعنی چی یعنی بگن حمام،هزار جور فکر تو ذهن میاد اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 🤔 حموم رفتن استرس نداره فقط اولش یکم گشادیت میکنه تا بری راستش فکر میکنم گشادیش هم از استرس هاش شروع میشه که همه هزار فکر درموردش میکنند وتو سرکوب میکنی اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 وای نه یکی از بهترین حال های ممکن قبلا هرروز میرفتم،از زمانیکه کراتین کردم گفت کمتر برو،یه روز درمی ... حمام خوبه تا وقتی آدم سمی کنارت نباشه وهمینطور خجالتی نباشی اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 صبح زود متاهلا لو نمیدن که حمومن🤣🤣🤣 همون لو ندادن از استرسه دیگه اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 ما ک استرسی نداریم ،😝 خوش به حالتون اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
شیطونک۲۰ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4501 همون لو ندادن از استرسه دیگه خب مگه بقیه فکر میکنن متاهلا رابطه ندارن ؟؟ معلومه دارن بعدشم یا قبلش میرن حمام 💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 😅😅😅🙈🙈 دیدید خنده دارهپس استرس هم داره اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 والا میدونید چرا لو نمیدن چون میترسند مسخره بشن وبهشون بخندن اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 اتفاقا خیلی هم خوبه فقط من خیلی تنبلم خیلی دوست دارم ۱ روز درمیون حموم کنم ولی تنبلی ... منم دوست دارم ولی بدم میاد بازخواست بشم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 برای چی باید همچین سوالی پیش بیاد آدم میره حموم چیکار میکنه؟؟ گاهی برای تمیزیگاهی برای غسلدوران مجردی بعضی افراد گناهپس جای وحشتناکیهتازه تو خیلی فیلم ها و واقعیت ها قتل وخوکشی هم تو حمامه. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 از تنهایی میترسی؟؟ در رو چفت نکن.وقتی کسی نیست و تنهایی حمام نرو ولی تجربه من میگه هیچی از انسان ت ... با نظافتش مشکل ندارماز اینکه باید گاهی دروغ بگم چون خجالت میکشم مجبور بودم برم غسلیک دفعه یکی میبینتت میگه حموم بودیدلم هری میریزه انگار فحشم دادن.دوست ندارم کسی بفهمه حموم بودم. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 خونه فامیل مسافرت سخت خونه خودم نه راحتم آره اون را که دیگه اصلا اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 میشه یکم توضیح بدی؟ خب حمام جایی هست که غیر از نظافت غسل انجام میشه کاش میشد کسی نفهمه.ولش کن هیچ جوره نمیشه، فقط باید عادی بشهبرای من هیچ وقت عادی نشده ونمیشه اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 وا،بازخواست نداره،حموم واسه نظافته،والا تابحال کسی واسه حموم بازخواستم نکرده،حتی واسه غسلم باشه خجال ... نه اون بازخواستهمین که یک نفر میفهمه حموم رفتم حس بدی میگیرم.انگار دزدی کرده باشم. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین
mmaryammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 13265 والا ذهن من همش جاهای خوب میره😂 مشکلی ندارم باهاش خب شما کوکب خانم هستید ،که تو کتابهای درسی خوندیم خیلی با کمالاتهولی همه اینطور نیستند،بفهمند خجالتی هستی ولت نمیکنند. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم. یا غیاث المستغیثین