2777
2789
عنوان

حمام رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 106 پست
چون گاهی بازخواست میشی برای چی رفتی حموم، اگر خجالتی باشی وبرای غسل رفته باشی میمیری وزنده میشی با ...

سخت نگیر بابا ، 

مگه انتظار دارن متاهلا کاری نکنن

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یبار بابام حموم بود عموم زنگ زد باهاش کار داشت منم گفتم حمامه. بعد بابام کلی دعوام کرد چرا گفتی حمامه. مگه چیه؟ حموم کردن جرمه؟

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
خواهرم ایطوری بود میرفت حموم فکر میکرد اتفاق بدی میفته البتع مشکلات دیگه هم داشت رفت روان پزشک خوب ش ...

منظورم این هست که نمیتونی بگی یک حمام معمولی رفتی

گاهی کسی سئوال هم نمیکنه ولی از اینکه با موههای خیس دیده بشی خجالت میکشی.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یبار بابام حموم بود عموم زنگ زد باهاش کار داشت منم گفتم حمامه. بعد بابام کلی دعوام کرد چرا گفتی حمام ...

برای متاهلین گناه بیشتری محسوب میشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چقدر منطق بی منطقی دارن اطرافیانت وخودت برای همه توضیح بده که حموم واسه نظافته وازین ببعد که هوا گر ...

خود به خود پیچیده هست

حالا شاید منظورش غسل حیض بوده،جنابتو که کسی علنی نمیگه

آخه اون هم بعضی رودر بایستی ندارند.

کاش همه به یک اندازه رو داشتند.

یبار بابام حموم بود عموم زنگ زد باهاش کار داشت منم گفتم حمامه. بعد بابام کلی دعوام کرد چرا گفتی حمام ...

شاید بابات انتظار داشته عموت تصور کنه بابات یه کارایی نمیکنه که حموم لازم بشه 🤣🤣🤣🤣 

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉