2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه پدر دارم نه مادر دارم فقط یه خاله و دایی و مادربزرگ دارم نمی‌خوام خواستگار از دست بدم خیلی پول ...

امیدوارم تنها دلیلت برا ازدواج پول نباشع چون نیتت خراب باشه خیر نمیبینی

برگام حتی ب مامانت یا خواهرتم نگفتی؟

ایشون خانواده اش فوت کردن الان با پدربزرگ مادربزرگش زندگی میکنه طبق تاپیکا قبلش،

انشاالله خوشبخت بشی اسی ❤️

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
ببین اگه بدونی خونه شوهر چه خبره ،مردا زنشون کتک میزنن خرجی نمی‌دن ، هر بلایی سرش میارن ، مجردی بغل ...

ولی همه‌ی مردا که بد نیستن کلی تو فامیل و آشنا میشناسم که ازدواج کردن یه روزم سرکار نرفتن و خوشبخت شدن 

چرا من نباید خوشبخت شم😭😭

من نه پدر دارم نه مادر دارم فقط یه خاله و دایی و مادربزرگ دارم نمی‌خوام خواستگار از دست بدم خیلی پول ...

ببین پولش بیخیال ،امطمن بشو طلاق گذشتش برا چی بوده ، کمتر دختری از خیر پسر خوب میگذره

نامزد منم قبلا ازدواج کرده ولی همه ی خانوادم میدونن 

یه دروغ بگی هی ممکنه پشتش مجبور شی بگی راستشو بگو خیال خودتو راحت کن استرسم نگیر زندگیه خودته به کسی ربطی نداره که

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

ولی همه‌ی مردا که بد نیستن کلی تو فامیل و آشنا میشناسم که ازدواج کردن یه روزم سرکار نرفتن و خوشبخت ش ...

ببین صبر کن ازدواج سن پایین تو این زمونه عاقبت خوشی نداره ، اون فامیل هم از دور زندگیشون قشنگیه ، ، الان مورد خوب خاستگاریت  نمیاد سنت کمه

ولی همه‌ی مردا که بد نیستن کلی تو فامیل و آشنا میشناسم که ازدواج کردن یه روزم سرکار نرفتن و خوشبخت ش ...

عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇