2777
2789
عنوان

ی پسره

79 بازدید | 4 پست

بچه ها لطفا درست راهنمایی کنید مرسی.. ببینید ی پسره هست خودم میدونم که ارزشی نداره یعنی قشنگ به این نتیجه رسیدم و قبولش دارم و میدونم که شاید در حد من نباشه خیلی مغرورانه هم گفتم اما خب از نظر خودم اینجوریه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اما چن وقتیه تو فکرمه نمیدونم چیش از نظرم جالب و جذاب بنظر رسیده اما ی حسی بهش دارم نمیدونم چطوری بگم ن میتونم اسمشو دوست داشتن بزارم ن کراش اما تو ذهنمه بعد من واسه اینکه یکم از فکرم بیرون بره با اکانت فیک باهاش حرف زدم یکم اما بازم همچنان هی میاد تو فکرم حس میکنم اگه درموردش بدونم از این خماری بیرون میام نمیدونم چ دلیلی داره که دوست دارم تنها اقدامی که انجام بدم این باشه که درموردش برم بپرسم به امانت فیک بنظرتون راه درستیه؟ تجربه داشتین؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
برات بازی روانی درست کرده عزیزم که ذهنت درگیرش بشه با اینکه خودت میدونی ارزش نداره

آره دقیقا انگار همین بد بودنش بیشتر کنجکاوم کرده 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره دقیقا انگار همین بد بودنش بیشتر کنجکاوم کرده 

از روش خودش استفاده کن، اهمیت نده و ندیده بگیرش، مشغله ذهنی برای خودت درست کن که بهش فکر نکنی تا کامل فراموش بشه و از زندگیت بندازیش بیرون 💜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز