پروندم دیوان عالی بود و دیروز رای قطعی طلاق به نفع من صادر شد الان باید درخواست صدور اجرای حکم بزنم؟ چقدر طول میکشه پرونده برگرده به شعبه و بره برای اجرا؟ ؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه من وکیل داشتم ولی بلد نبود بعد از اون دوتا وکیل دیگه پیدا کردم اما وکالت ندادم فقط مشاوره ...
امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد.من دوتا بچه دارم .یکی پیش منه یکی پیش شوهرم.هنوز اقدامی نکردم.بنظرت زنیکه مهریه اجرا بزاره دیگه برگشتش به زندگی صفر مبشه؟
❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》
زن دوم؟ نه ربطی نداره زن مهرشو اجرا هم بزاره بازم میتونه زندگی کنه
نه عزیزم من قهرم .هیچکدوم قصد جدایی نداریم زبونی تو دعوا گفتیم اما نه اون اقدامی کرده نه من.به هیچ وجه هم حاضر نیستم خودم قدمی برای اشتی بردارم چون پررو میشه.نمیدونم چیکار کنم.بجز اجرا گزاشتن مهریه راه دیگه ای هست؟تحت فشار بزارمش؟
❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》