2777
2789
عنوان

رای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 43 پست
باید خودت ثابت کنی باید یه جوری گیرش بندازی  وقتی خورده بری لو بدی نمیدونم چطوریه تحقیق کن&nb ...

من الان جدام خونه ی پدرم هستم و شهرمون جداس

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

یعنی بدون وکیل کارتو پیش بردی؟ بنظرت زنی که اجبارا مهریه اجرا بزاره راه برگشت داره؟

نه من وکیل داشتم ولی بلد نبود

بعد از اون دوتا وکیل دیگه پیدا کردم اما وکالت ندادم 

فقط مشاوره گرفتم و لایحه هارو دادم نوشتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من وکیل داشتم ولی بلد نبود بعد از اون دوتا وکیل دیگه پیدا کردم اما وکالت ندادم  فقط مشاوره ...

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد.من دوتا بچه دارم .یکی پیش منه یکی پیش شوهرم.هنوز اقدامی نکردم.بنظرت زنیکه مهریه اجرا بزاره دیگه برگشتش به زندگی صفر مبشه؟

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد.من دوتا بچه دارم .یکی پیش منه یکی پیش شوهرم.هنوز اقدامی نکردم.بنظرت ز ...

زن دوم؟

نه ربطی نداره 

زن مهرشو اجرا هم بزاره بازم میتونه زندگی کنه

زن دوم؟ نه ربطی نداره  زن مهرشو اجرا هم بزاره بازم میتونه زندگی کنه

نه عزیزم من قهرم .هیچکدوم قصد جدایی نداریم زبونی تو دعوا گفتیم اما نه اون اقدامی کرده نه من.به هیچ وجه هم حاضر نیستم خودم قدمی برای اشتی بردارم چون پررو میشه.نمیدونم چیکار کنم.بجز اجرا گزاشتن مهریه راه دیگه ای هست؟تحت فشار بزارمش؟

نه عزیزم من قهرم .هیچکدوم قصد جدایی نداریم زبونی تو دعوا گفتیم اما نه اون اقدامی کرده نه من.به هیچ و ...

نفقه میده؟ 

میتونی نفقه اتو بخوای

اگه بچه ات زیر ۷ سال هست حضانتش با شماس و میتونی نفقه بچه رو مطالبه کنی

مهریه هم بزاری اجرا مشکلی برای برگشتنت پیش نمیاره

میتونی اجرت المثل رو مطالبه کنی

از همینا میتونی تحت فشار بزاریش

نفقه میده؟  میتونی نفقه اتو بخوای اگه بچه ات زیر ۷ سال هست حضانتش با شماس و میتونی نفقه بچه ر ...

نه پولی نداده تو این یک ماه و نیم.هیچ ارتباطی باهم نداریم بله بچه م زیر ۷ساله.من ۲۲سال زندگی کردم.یعنی درخواست نفقه جداس یا باید همراه با مهریه باشه؟

نه پولی نداده تو این یک ماه و نیم.هیچ ارتباطی باهم نداریم بله بچه م زیر ۷ساله.من ۲۲سال زندگی کردم.یع ...

بله عزیزم درخواست نفقه جداست

همه چی از هم جداست

الان هم میتونی بابت ۲۲ سال زحمتت اجرت المثل رو شکایت کنی و بگیری

هم بابت نفقه ات

هم نفقه بچه ات

هم مهریه رو بزاری اجرا و هیچ ربطی هم به بازگشتت به زندگیت نداره

نه من وکیل داشتم ولی بلد نبود بعد از اون دوتا وکیل دیگه پیدا کردم اما وکالت ندادم  فقط مشاوره ...

چرا وکیل ها اینجورین آخه 

من که الکی پول وکیل دادم ،دوستم هم همینطور .

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
چرا وکیل ها اینجورین آخه  من که الکی پول وکیل دادم ،دوستم هم همینطور .

اکثرشون هیچی حالیشون نیس یا فقط واسه اینکه پول بگیرن یه مسیر غلط و طولانی رو نشونت میدن

اکثرشون هیچی حالیشون نیس یا فقط واسه اینکه پول بگیرن یه مسیر غلط و طولانی رو نشونت میدن

آره بخدا 

من که هر چی به وکیلم میگم میگه نه نمیشه امکانش نیست 

حالا خوبه دادخواست از طرف همسرم بوده من اینقدر مکافات دارم با این وکیل 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
آره بخدا  من که هر چی به وکیلم میگم میگه نه نمیشه امکانش نیست  حالا خوبه دادخواست از طرف ...

از وکیل باید فقط مشاوره گرفت اونم وکیل خوب 

این جماعت رسما گشادن واسه مدرک جمع کردن 

همینجوری با دست خالی میرن تو دل جنگ انتظار پیروزی هم دارن