2777
2789
عنوان

رای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 43 پست
ناشزه شدی؟ نفقه میده؟ مهریه اتو اجرا گذاشتی؟ جدا زندگی میکنی؟ بچه داری؟ ببین وکیل داریم تا وکیل  ...

نه ناشزه نیستم از حق حبس استفاده میکنم نفقه هم فعلا کارشناس مشخص نکرده آره جدام اینم ضعفش پوله همه این بازی هارو داره بخاطر ۵۰ گرم طلا در میاره که عروسی گرفته بودن و با خودم آوردم میگه هم اونا رو باید پس بدی هم مهریه رو ببخشی منم قبول نکردم بخاطر همون داره اینجوری می‌کنه تا من فقط راضی شم جونمو بردارم و برم

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهر من خودش پول نداره فقط یه حقوق بخور نمیر داره اما پدرش گنج قارون داره وپشتش وایساده و هر چقد بخواد خرج میکنه برا اینور و اونور و وکیل و اینا 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
نه ناشزه نیستم از حق حبس استفاده میکنم نفقه هم فعلا کارشناس مشخص نکرده آره جدام اینم ضعفش پوله همه ا ...

اگه اذیتی بده بره گم شه خودتو خلاص کن

اگه هم جون جنگیدن داری که بجنگ ولی با وکیل درست و حسابی

عزیزم اگه مردبددل باشه ومشروب بخوره دلیل محکمی هس برارای دادگاه

شوهر من شکاک بود بردمش پزشکی قانونی و اونا هم تشخیص دادن اختلال بیمارگونه بدبینی به همسر داره و همین جواب پزشکی قانونی به نفع من شد 

توافق کردین آخرش یا یکطرفه میشه بگی چجوری ؟ من شیش ماهه اسیر دادگاهم هیچ‌کاری نمیتونم بکنم

وای که ترس از همین اسیر شدن دستمو بسته هیچکاری نمیکنم.

❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》

ناشزه شدی؟ نفقه میده؟ مهریه اتو اجرا گذاشتی؟ جدا زندگی میکنی؟ بچه داری؟ ببین وکیل داریم تا وکیل  ...

یعنی بدون وکیل کارتو پیش بردی؟

بنظرت زنی که اجبارا مهریه اجرا بزاره راه برگشت داره؟

❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》

عزیزم اگه مردبددل باشه ومشروب بخوره دلیل محکمی هس برارای دادگاه

مشروب خوردنش چجوری اثابات میشه؟

مشروب خوردنش چجوری اثابات میشه؟

باید خودت ثابت کنی

باید یه جوری گیرش بندازی 

وقتی خورده بری لو بدی نمیدونم چطوریه تحقیق کن 

باید یه جوری لو بره و براش پرونده باز بشه