2777
2789
عنوان

رای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 43 پست
ناشزه شدی؟ نفقه میده؟ مهریه اتو اجرا گذاشتی؟ جدا زندگی میکنی؟ بچه داری؟ ببین وکیل داریم تا وکیل  ...

نه ناشزه نیستم از حق حبس استفاده میکنم نفقه هم فعلا کارشناس مشخص نکرده آره جدام اینم ضعفش پوله همه این بازی هارو داره بخاطر ۵۰ گرم طلا در میاره که عروسی گرفته بودن و با خودم آوردم میگه هم اونا رو باید پس بدی هم مهریه رو ببخشی منم قبول نکردم بخاطر همون داره اینجوری می‌کنه تا من فقط راضی شم جونمو بردارم و برم

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من خودش پول نداره فقط یه حقوق بخور نمیر داره اما پدرش گنج قارون داره وپشتش وایساده و هر چقد بخواد خرج میکنه برا اینور و اونور و وکیل و اینا 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
نه ناشزه نیستم از حق حبس استفاده میکنم نفقه هم فعلا کارشناس مشخص نکرده آره جدام اینم ضعفش پوله همه ا ...

اگه اذیتی بده بره گم شه خودتو خلاص کن

اگه هم جون جنگیدن داری که بجنگ ولی با وکیل درست و حسابی

عزیزم اگه مردبددل باشه ومشروب بخوره دلیل محکمی هس برارای دادگاه

شوهر من شکاک بود بردمش پزشکی قانونی و اونا هم تشخیص دادن اختلال بیمارگونه بدبینی به همسر داره و همین جواب پزشکی قانونی به نفع من شد 

توافق کردین آخرش یا یکطرفه میشه بگی چجوری ؟ من شیش ماهه اسیر دادگاهم هیچ‌کاری نمیتونم بکنم

وای که ترس از همین اسیر شدن دستمو بسته هیچکاری نمیکنم.

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

ناشزه شدی؟ نفقه میده؟ مهریه اتو اجرا گذاشتی؟ جدا زندگی میکنی؟ بچه داری؟ ببین وکیل داریم تا وکیل  ...

یعنی بدون وکیل کارتو پیش بردی؟

بنظرت زنی که اجبارا مهریه اجرا بزاره راه برگشت داره؟

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

عزیزم اگه مردبددل باشه ومشروب بخوره دلیل محکمی هس برارای دادگاه

مشروب خوردنش چجوری اثابات میشه؟

مشروب خوردنش چجوری اثابات میشه؟

باید خودت ثابت کنی

باید یه جوری گیرش بندازی 

وقتی خورده بری لو بدی نمیدونم چطوریه تحقیق کن 

باید یه جوری لو بره و براش پرونده باز بشه