2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 90 پست
دختر تهران که بهترین دکترارو داره  راستش منم از شهر دیگه آنلاین ویزیت میشم خدا تومن هزینه میکن ...

بله پره ولی من نمیشناسم  این سمتا هست اما انقدر داغون و نابلدن ادم میمونه چی بگه بهشون

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
پس بیچاره همسرت فکر کنم وسواسه فکری داری با هرکسی نمیتونی اوکی شی

نه ازبوگی همین بودم خجالتی همش توخودم بودم خیلی دلم میخاست ارتباط بکیرم ولی روم نمیشد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی پرسیدم کسی معرفی نکرد اصلا

عیب نداره خودت برو اینهمه هستن تو شهر یکی انتخاب کن ۲ جلسه بری متوجه میشی از رفتارش حرفاش 

نگران نباش 🫂🫂

من رفتم روانپزشک وای فقط گریه میکردم و اینم دارو داد چند جلسه رفتم دیدم هیچی ک هیچی 

رفتم مشاور ی مرکز مشاوره ک چند تا داشت دیگه کم کم بهتر شدم.  اللن ۱ سال رها کردم باز داغونم.

بهم برنامه داد گفت بیکار نباش حالا طبق چیزایی ک میدونست گفت مشغول کار باش تو خونه نمون کلاس برو ورزش کن، مدیتیشن ، خودآرایی ، مطالعه کتاب ، و.... اصلا باید می‌نوشتم.فیلم ببین پیاده روی .. البته ی قرص هم گاهی میخورم الانا بیشتر . ولی خودت حرکت کن برو یکی خوب نبود عوض کن . اینجا هم بپرس شاید یکی می‌شناخت 

اخه منم درحال جداییم واقعا حس میکنم افسردم و اینکه خیلی نکران ایندمم اماتو الان ک میدونی شوهرت خوبه ...

نه ازدواج نکرده واصلا برامم مهم نیست 

دقیقا بهترین روزام دارن بافسردگی من ازبین میرن

نه ازدواج نکرده واصلا برامم مهم نیست  دقیقا بهترین روزام دارن بافسردگی من ازبین میرن

اگ شوهرت دوس داری تلاشت و کن

افسردگی فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی

چون شوهر قبلیتو دوس نداشتی خب حداییت راحتتره

من باوجود اینه ی مشکلاتی بود اما دوسش داشتم و خیلی در عذابم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
عیب نداره خودت برو اینهمه هستن تو شهر یکی انتخاب کن ۲ جلسه بری متوجه میشی از رفتارش حرفاش  نگر ...

چقدر خوب اخه من نمیتونم بیرون برم اگر همسرم باشه باهاش میرم درغیراینصورت بابام اجازه نمیده اصلا برم جایی 

خودمم بیکارم پولی ندارم ک بخام برم بکردم از یطرف دوستیم ندارم

اگ شوهرت دوس داری تلاشت و کن افسردگی فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی چون شوهر قبلیتو دوس نداشتی خب ...

ی زمانی دوسش داشتم  ولی مشکلاتمون زیاد بود هرکلری کردم جورنشد مشاوره رفتیم نشذ مشاوره گفت بهتره جداشین چون همسرتون درست نمیشن و ب درد زندگی نمیخوره. جوری شد ک تا خودکشی پیش رفتم تو اون زندگی لعنتی😣حتی بعدشم باز همینکارو کردم اما نمردم😣اوضام واقعا خیلی بده خسته شدم ازاین شرایطم 

چقدر خوب اخه من نمیتونم بیرون برم اگر همسرم باشه باهاش میرم درغیراینصورت بابام اجازه نمیده اصلا برم ...

مگه میشه آخه پدرت نمیزاره 

چند سالتونه؟

خونه ی زمانی تنها میشی یا ن همیشه هستن؟

شماهم ک انگاری مثل من همه اش خونه ای و بخوای بیرون بری سخته. ی کلاسی ثبت نام کن یا ک شاغل شو . خونه آدمو میخوره میفهمم💔🥺

مگه میشه آخه پدرت نمیزاره  چند سالتونه؟ خونه ی زمانی تنها میشی یا ن همیشه هستن؟ شماهم ک ا ...

۲۸ چی‌بگم واقعا نمیزاره کارکنم پدرم هیچ وقت حامی نبوده هیچ وقت پشتم نبوده

ی زمانی دوسش داشتم  ولی مشکلاتمون زیاد بود هرکلری کردم جورنشد مشاوره رفتیم نشذ مشاوره گفت بهتره ...

ای بابا

بنظرم ی‌مدت دارو بخور واقعا کمکت میکنه

عزیزم چقدر سخت 💔💔💔  همون مشاور چرا نمیری ؟ خوب نبود؟ یا که تلفنی مشاوره بگیری ؟

اونقدر ک باید نه نبود 

چ دارویی یدون تجویز دکتر ضررنداره

منظورم اینه پیش روانپزشک برو

من خودمم بخاطر افکار زیادی ک تو ذهنمه و این شکست و ترس و نگرانیم میخام برم 

میگم ی سوال چه مدت با همسر دومت اشنا شدی؟و بعد عقد کردی؟من خیلی از ازدواج دوم میترسم 

خب میشه بگید چیکارمیشه کرد ک‌خوب بشه

ما اول یه20دقیقه مشاوره تلفنی براتون میذاریم و راهکارهای درمانی ارائه میدیم خیلی هم راحته..چون واقعا شما دست خودتون نیست افکار و وسواس های فکری دست ازسرتون برنمیداره

ما بایه پاکسازی کل مشکلتون رو برطرف میکنیم