2777
2789
عنوان

از کاری که با اکسم کردم پشیمونم 😔

1137 بازدید | 38 پست

رل سابقم تو افق کوروش صندوق دار بود حدود سه هفته پیش که یه شب دوتایی رفتیم پیتزا بخوریم که بهم گفت که یه چیز ارزون و قیمت پایین سفارش بده و بهش گفتم چرا گفت که هنوز حقوقمو ندادن و ماشینم هم یکم مشکل داره پول باید پس انداز کنم برا تعمیرش منم برام مایه ننگ شد باهاش دعوا کردم بهش گفتم بی عرضه اونم چیزی نگفت و باهاش کات کردم. سه هفته گذشت که اصلا خیلی کم به اون فرک میکردم که دیشب دختر عمم حالش بد شده بود و باهاش رفتم بیمارستان . بهم گفتن که برو داروخونه ای که تو بیمارستان هست درخواست دارو هاش رو دادیم برو سرم و آمپول هاش رو بیار وقتی رفتم داروخونه شلوغ بود صبر کردم خلوت بشه که از پشت شیشه اکسم رو دیدم اومده تو داروخونه کار میکنه و وقتی منو دید ریکشن عجیبی هم نشون نداد که صدا زد که داروهای همراه بیمار شریفی امادس وقتی دارو هارو گرفتم احساس پشیمونی داشتم که بهش بد و بیراه گفتم . بعد ها فهمیدم که اکسم اونجا سر شیفت هست و در زمان نبود دکتر همه کار ها زیر نظر اونه و به دستور اون انجام میشه 

دیگه پشیمونی فایده نداره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

چه ربطی داشت نفهمیدم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمون شدی چون دیدی کار خوب پیدا کرده و نتونستی باهاش باشی و تیغش بزنی 😒واس نداشتن پول به یکی میگی بیعرضه واقعا بعضیا اکسیژنی که تنفس میکنن زیادیه براشون 

...What the fu                                                      

هیچی نمیتونم بهت بگم فقط اینکه هر کسی بجای رسیدش ی شب نرسیده عزیز

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱