2777
2789
عنوان

عمل بینی😩

268 بازدید | 16 پست

اینجا کسی با دکتر بهزاد شهرجردی عمل بینی انجام داده؟ یا تو اطرافیانتون کسی رو دیدید؟ 

اگه دکتر خوب برای بینی گوشتی میشناسید هم ممنون میشم معرفی کنید ولی توروخدا تبلیغ الکی نکنید

عکس قبل و بعد من تو تاپیک هام هست برو ببین خوشت اومد اسم دکترمو بگم بهت

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس قبل و بعد من تو تاپیک هام هست برو ببین خوشت اومد اسم دکترمو بگم بهت

مال شما خییلی ماشاالله خوب شده.اصلا قیافتونم انگار عوض شده بود😍😍😍

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
مال شما خییلی ماشاالله خوب شده.اصلا قیافتونم انگار عوض شده بود😍😍😍

اوهوووووووومممم😍😍😍

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

اسم دکترت چیه

الهه خرمی عزیزم

از نظر تنفسی هم اوکی؟

اره والا هیچ مشکلی ندارم