2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان

194 بازدید | 43 پست

برای شماهم نماز خوندن سخت شده یا هی دیر میشه نمیتونید بخونید من  از این بابت خیلی عذاب وجدان دارم طوری که میگم نخونم بهتر از این مدل نماز خوندنه

لا حول ولا قوة الا بالله 

چله استغفرالله ربی اتوبو الیه بگیر کمکت میکنه 

ولی سعی کن سر وقت بخونی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدای اذان زیاد کن توی خونتون

موقع اذان هیچ کاری نکن وقتی اذان داد سری بخونی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببخشید ببخشید ببخشید من تازه نماز شروع کردم علاوه بر تپش قلب و احساس سنگینی و خستگی موقع نماز ببخشید خیلی افکار بدی اون زمان تو مغزم مثلا میگم اماما هم بچه دار شدن یعنی...... خیلی اذیت میشم از این افکار هرچی لعنت بر شیطون میگم بازم تو فکرمه نماز تموم میشه حالم خوب میشه 

عزیزم شیطان از همین راه ها وارد میشه

مثلا با خودت میگی : ول کن نمازی که دیر شده ارزش نداره پس همینم نخونم

بعد کم کم میبینی سالهاست دیگه نماز نمیخونی

شما نماز بخون با مهر تربت کربلا بخون انشالله خدا ازمون قبول کنه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

چرا سخت شده، اینهمه لطف و نعمت داده ، یه نماز خوندن چه سختی داره ، شیطون و لعنت کن و رو به خدا کن

شاید ازگناهه   شاید تنبلیه   یه بی میلی پیدا کردم ولی از ته قلبم عاشق خدام 

لا حول ولا قوة الا بالله 
ببخشید ببخشید ببخشید من تازه نماز شروع کردم علاوه بر تپش قلب و احساس سنگینی و خستگی موقع نماز ببخشید ...

سوره ناس خیلی جوابه

اینا افکار اذیت کننده شیطانه ناراحت نباش خدا خودش میدونه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ببخشید ببخشید ببخشید من تازه نماز شروع کردم علاوه بر تپش قلب و احساس سنگینی و خستگی موقع نماز ببخشید ...

استغفرالله  منم همینطور موقع نماز صبح خیلی خستم

لا حول ولا قوة الا بالله 
سوره ناس خیلی جوابه اینا افکار اذیت کننده شیطانه ناراحت نباش خدا خودش میدونه

حتما میخونم اصلا موقع نماز انگار یکی نشسته رو کمرم انقد فشار رومه حس میکنم یکی داره نگام میکنه

شاید ازگناهه   شاید تنبلیه   یه بی میلی پیدا کردم ولی از ته قلبم عاشق خدام

هرچی هست وسوسه ی شیطونه ، میخواد از راه خدا منحرفت کنه اینکارو کم کم میکنه پس همون اول نذار و شیطونو لعنت کن ، برعکس عمل کن با اذان نمازتو بخون 

اللهم عجل لولیک الفرج