2777
2789
عنوان

بنظرتون من کینه ای هستم

118 بازدید | 12 پست

واقعا نمیتونم آدمایی ک مسخرم کردن به هر دلیل یا اینکه کاری کردن دلم بشکنه ببخشم ازشون متنفر نیستم ولی حسی خوبی هم دیگ نسبت به اون آدما ندارمم همش با خودم میگم دیدی مسخرت کرد دیدی فلان حرفو زد همیشه دوست دارم همیجور ک منو ناراحت کردن باعث شدن گریه کنم اونا هم ناراحت بشن گریه کنن

نمیدونم چرا همی‌شع بخاطر اینکه یکم سر زبونی حرف میزنم مورد تمسخر هستم واقعا این مسخره کردن دارهههه بعدش نمیدونم چرا مثلا میگن زشتی بابا بخدا زشت نیستم قد بلند 168 وزن 60 موهای لخت و خرمایی چشای درشت و قهوه ای و خمار لبای درشت فقط بینیم یکم قوز داره و نسبتا بزرگ هم هست صورتمم یکم کشیده هست پوستمم خیلی خوبه 😞😪خیلی ناراحتم میکنن با حرف هاشون 

دعام کنید زودتر به عشقم برسم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر بار که میگن تو با صدای بلند بخند جلوشون اینقدر ادامه بده تا براشون عادی بشه من اینطور جواب دادم

دقیقا باید همچين کاری کنم 

البته اشتباه گفتم عادی بشه باید میگفتم به این درک برسن که تو برات اهمیتی نداره حرفاشون کلن به حرفاشو ...

اینجوری میسوزن بیشتر 

من کلا یکی بگه بالای چشمت ابرو داری بهم بر میخوره 

حتی خونه مادرمم نمیرم چون بهم یه چیزی میگه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من کلا یکی بگه بالای چشمت ابرو داری بهم بر میخوره  حتی خونه مادرمم نمیرم چون بهم یه چیزی میگه& ...

منم همینطورم واقعا نمیدونم چرا بعضیا کارشون تخریب کردن دیگرانه 

تو اگر چهره خیلی معمولی هم داشته باشی طرف چقدر بی شعور باشه ک بخواد انتقاد کنه  ازین ادما فاصل ...

خیلی بیشعورن واقعا نمیدونم چرا اطراف من فقط آدمای نمک نشناس هستن به هر کی خوبی میکنم اینجوری یه جفتکی میندازه برام