2777
2789
عنوان

وام ازدواج

228 بازدید | 13 پست

سلام آذر ۱۴۰۲ عقد کردم هنو وام نگرفتیم الان نفری ۳۰۰ هست. آیا سال جدید  ممکن بیشتر بشه؟  

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
با این وضع مملکت فکر نکنم 

فعلا قسط وام‌مسکن ارم نمیتونم قسطش بدم .

مثلا دوسال بعد بخواهم وام بگیریم میشه؟

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ۳۰۰    .منظورت اینه ۱۴۰۴ چند میشه؟؟؟

نه همین امسال منظورم ممکن بیشتر بشه؟ 

زمان خاصی ک نداره وام‌گرفتن؟ مثلا من سال بعد بخام بگیرم مشکل نیست؟

فعلا قسط وام‌مسکن ارم نمیتونم قسطش بدم . مثلا دوسال بعد بخواهم وام بگیریم میشه؟

اره تا دوسال بعد بیشترم میشه

مبتونی هر وقت بخوای بگیری خاله من تو ازدواج دومش بعد ۱۳ سال وامشو گرفت

اره تا دوسال بعد بیشترم میشه مبتونی هر وقت بخوای بگیری خاله من تو ازدواج دومش بعد ۱۳ سال وامشو گرفت

باشه ممنون

نه همین امسال منظورم ممکن بیشتر بشه؟  زمان خاصی ک نداره وام‌گرفتن؟ مثلا من سال بعد بخام بگیرم ...

سالی یبار اضافه میشه  . قبل عید ک ۱۸۰ بود   الان تازه شده ۳۰۰ 

...

ولی بپرس از بانکی جایی ببینی میتونی سالی دیگ بگیری. 

بعدم شما اگ میتونی امسال بگیری ک بهتره همون ۳۰۰  بذارش بانک ی مقدار سودمیده برا قسطش

سالی یبار اضافه میشه  . قبل عید ک ۱۸۰ بود   الان تازه شده ۳۰۰  ... ولی بپرس از بانک ...

وام بانک مسکن میدم دقیق اخر سال تموم میشه. 

خانمم وام نمیخاد با وام اون ۶۰۰ میشه انگار  موعد خاصی نداره  سال بعدم‌میتونم بگیرم

وام بانک مسکن میدم دقیق اخر سال تموم میشه.  خانمم وام نمیخاد با وام اون ۶۰۰ میشه انگار  م ...

خب الان ثبت نام کنین به این زودی که نوبتتون نمیشه. بعد تورم بالاست حیفه بزارین برا سال بعد.

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   
خب الان ثبت نام کنین به این زودی که نوبتتون نمیشه. بعد تورم بالاست حیفه بزارین برا سال بعد.

😑قسطش از کجا بیارم

تا نوبت تون بشه قسط خونتون تموم میشه

نه اتفاقا یکی عقد کرد نوشته بود ۲ ماه بعد گرفت