ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2611 عنوان وام ازدواج 233 بازدید | 13 پست سلام آذر ۱۴۰۲ عقد کردم هنو وام نگرفتیم الان نفری ۳۰۰ هست. آیا سال جدید ممکن بیشتر بشه؟ ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم 1403/02/04 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2611 با این وضع مملکت فکر نکنم فعلا قسط واممسکن ارم نمیتونم قسطش بدم .مثلا دوسال بعد بخواهم وام بگیریم میشه؟ ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2611 الان ۳۰۰ .منظورت اینه ۱۴۰۴ چند میشه؟؟؟ نه همین امسال منظورم ممکن بیشتر بشه؟ زمان خاصی ک نداره وامگرفتن؟ مثلا من سال بعد بخام بگیرم مشکل نیست؟ ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
نونلواش عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 109 فعلا قسط واممسکن ارم نمیتونم قسطش بدم . مثلا دوسال بعد بخواهم وام بگیریم میشه؟ اره تا دوسال بعد بیشترم میشهمبتونی هر وقت بخوای بگیری خاله من تو ازدواج دومش بعد ۱۳ سال وامشو گرفت
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2611 اره تا دوسال بعد بیشترم میشه مبتونی هر وقت بخوای بگیری خاله من تو ازدواج دومش بعد ۱۳ سال وامشو گرفت باشه ممنون ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
donyakhanomi عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5607 نه همین امسال منظورم ممکن بیشتر بشه؟ زمان خاصی ک نداره وامگرفتن؟ مثلا من سال بعد بخام بگیرم ... سالی یبار اضافه میشه . قبل عید ک ۱۸۰ بود الان تازه شده ۳۰۰ ...ولی بپرس از بانکی جایی ببینی میتونی سالی دیگ بگیری. بعدم شما اگ میتونی امسال بگیری ک بهتره همون ۳۰۰ بذارش بانک ی مقدار سودمیده برا قسطش
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2611 سالی یبار اضافه میشه . قبل عید ک ۱۸۰ بود الان تازه شده ۳۰۰ ... ولی بپرس از بانک ... وام بانک مسکن میدم دقیق اخر سال تموم میشه. خانمم وام نمیخاد با وام اون ۶۰۰ میشه انگار موعد خاصی نداره سال بعدممیتونم بگیرم ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
romi_rose عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6168 بله 700 تومن میشه زمزمه هاش هستوای همه چی صدها برابر میشه
مامانیجونمحمد عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 644 وام بانک مسکن میدم دقیق اخر سال تموم میشه. خانمم وام نمیخاد با وام اون ۶۰۰ میشه انگار م ... خب الان ثبت نام کنین به این زودی که نوبتتون نمیشه. بعد تورم بالاست حیفه بزارین برا سال بعد. سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2611 خب الان ثبت نام کنین به این زودی که نوبتتون نمیشه. بعد تورم بالاست حیفه بزارین برا سال بعد. 😑قسطش از کجا بیارم ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
مامانیجونمحمد عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 644 😑قسطش از کجا بیارم تا نوبت تون بشه قسط خونتون تموم میشه سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2611 تا نوبت تون بشه قسط خونتون تموم میشه نه اتفاقا یکی عقد کرد نوشته بود ۲ ماه بعد گرفت ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم