fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3465 عنوان ازدواج سن کم😐😐 551 بازدید | 49 پست دوست اارید خداییش؟درک نمیکنم چرا باید جوونیتو زیر پات بزاری 1403/02/04 | 22:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3465 متاسفانه زیاد شدع اره مثلا دختره تو فامیلمون ۱۵ سالشه انقدر هم دوست داره که نگو عروسیش ماه بعو😐
goli_y عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3946 چرته دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
۴۰۱۱۷۱ عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17910 آره کاشکی میشد و تو ۱۶ باهاش ازدواج میکردم ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3465 آره کاشکی میشد و تو ۱۶ باهاش ازدواج میکردم جدی دوس داری؟
۴۰۱۱۷۱ عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17910 اره مثلا دختره تو فامیلمون ۱۵ سالشه انقدر هم دوست داره که نگو عروسیش ماه بعو😐 خب اگ پسره خوب باشه ک خیلی هم خوبه ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
rrrpngdlxdc عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 31326 من نه اصلابه نظرم سن کم با ازواج و مسیولیت هاش از کار های دیگه حالا درسو.. باز میمونه و خییییلییی سختههههولی خوب باز دیدم کسایی که ازدواج کنن مشکلی نداشته باشن با این قضیه چی بگم.. هر کی زندگی خودشو داره
fatijoooonam مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 3465 عزیزم هر کسی یه سبک و شرایطی داره منم میگم خوشتون میاد چه حسی دارین حرف بدی که نزدم خوده من طبق سلیقم دوس ندارم
fake_love عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 26249 اره مثلا دختره تو فامیلمون ۱۵ سالشه انقدر هم دوست داره که نگو عروسیش ماه بعو😐 فقط ناراحت میشم اینارو میشنوم 다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8512 نه والا اونی که زود ازدواج میکنه بیشتر میره تا بچه بیاره برای طرف . من دوست دارم برم دنبال اهدافم 🙁 مگه عمر چقدره... خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
۴۰۱۱۷۱ عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 17910 جدی دوس داری؟ اره بخدا الان ک دیگ ۲۷ سالمه و مجردم ولی خب دوس داشتم اگ خدا میخواست تو همون ۱۶ سالگی وقتی باهاش آشنا شدم قسمت میشد و ازدواج میکردیم ب هیچ وجه درخواست دوستی نمیپذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12365 منم خوشم نمیاد ولی فوقش اینه خودم سن کم ازدواج نمیکنم با بقیه کاری ندارم ک چرا کرده و چرا ذوق داره من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..