2777
2789
عنوان

آی وی اف یا آی یو آی

88 بازدید | 13 پست

دو دلم نمیدونم اول آی یو آی کنم یا مستقیم برم آی وی اف. مشکل از اسپرم شوهرمه.  یه بار میگم وقت تلف نکنم مستقیم برم آی وی اف. میترسم این همه هزینه و ازمایش وقت تلف کردن باشه و نگیره . آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدان انجام بدم واسه آی یو آی واسه آی وی اف دوباره ازمایش باید بدم یا همینارو قبول میکنن.توروخدا اگع تجربع دارین کمک کنین خیلی حالم بده

دوتاش هم تو مرکز ناباروری دولتی میخام انجام بدم .هزینه آزاد و خصوصی ندارم .آی وی اف شاید حدوده ۱۰ یا ۱۵تومن بشه. آی یو آی هم حدوده ۴تومن شاید . نمیدونم برم دنبال کدوم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سختی ای وی اف هزار برابر بیشتر از ای یو ای هست  ادم قبلش راه اسون رو انتخاب میکنه  من خو ...

شما شوهرت مشکل داشت؟ اخه این واریکوسل داشته عمل کرد یه سال گذشته ولی هنوز باردار نشدم. شکل اسپرم خیلی مشکل داره

سختی ای وی اف هزار برابر بیشتر از ای یو ای هست  ادم قبلش راه اسون رو انتخاب میکنه  من خو ...

جای دولتی رفتی یا خصوصی. الان من چندبار رفتم اصن عکس رنگی برام ننوشته ک بدونم شاید اصن لوله ها مسدود باشه وقتی لوله مسدود باشه آی یو آی اسپرم نمیتونه حرکت کنه سمت بالا

سلام ما برای استفاده از تجربیات همدیگه در این گپ جمع شدیم که دررابطه با ivf/iui/pgd وتعیین جنسیت ومشکلات ناباروریه خوشحال می شیم که در بحث های گروهی ما شرکت نمایید تا بتوانیم با هم بیشترین استفاده را از این دورهمی ببریم گپ تلگرامیه.

https://t.me/o2sh1

جای دولتی رفتی یا خصوصی. الان من چندبار رفتم اصن عکس رنگی برام ننوشته ک بدونم شاید اصن لوله ها مسدود ...

سلام ما برای استفاده از تجربیات همدیگه در این گپ جمع شدیم که دررابطه با ivf/iui/pgd وتعیین جنسیت ومشکلات ناباروریه خوشحال می شیم که در بحث های گروهی ما شرکت نمایید تا بتوانیم با هم بیشترین استفاده را از این دورهمی ببریم گپ تلگرامیه.

https://t.me/o2sh1