2821
2789
عنوان

امید🙂

143 بازدید | 32 پست

بچه ها بهم امید بدین لطفا 

دوساله تو یه رابطه سمیم الان میخوام کنار بزارمش خیلی اذیت شدم و میشم

الانم نمیخواد منو دیگ دیشب گفتم دوسال منو بازیچه دادی گفت اره بای

بهم یه جمله بگین که من انگیزه بگیرم برا کنار گذاشتنش

امتحان نهاییام بد فشار اوردن و هدف دارم میخوام پولدار بشم

لطفا جمله هاتونو بزارین برام مهربونا🫠✨️🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم درس عبرت بقیه ام :)) چی بگم😂😐

😂🤦‍♀️

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
اگه فکر میکنی اونی که از دستش دادی خیلی خوب بوده پس ببین اونی که قراره در آینده باهاش آشنا بشی چقدر ...

اصلا خوب نبود

دیدم کلا نسبت به بقیه عوض شد البته پسرا

میشه یعنی منم ب جایی برسم بگم خداروشکر ک رفت؟

فقط ب خودت فکر کن خیلی خوبه ک قبول کردی از ی رابطه سمی اومدی بیرون غیر از سمی شده زندگیت برات سودی و ارزشی نداشت دختر خوب

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
نه عزیزم منظورم این موفق شو تا بفهمه چیو از دست داده گلم

خب همین منظورمه 

میگم یعنی پشیمون میشه ببینه عکس و فیلم و خوبیام تو خمه جاست؟

ب نظرتون تا دوسال دیگ با تلاش میتونم برسم؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792