2777
2789
عنوان

فرشاموبدم قالیشویی خوب میشوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4439 بازدید | 20 پست

ممنون که قالیشویی اندرزگوو را معرفی کردید منم فرشهای دستی وماشینی رابهشون دادم امروز برام اوردن ازشستشوی تمیز وتحویل به موقه واقعا راضیم وازهمه مهمتر بسیار منصف کاملامعقول وبدون هرگونه هزینه تراشی غیر واقعی که اکثر ارایه دهندگان انجام میدن من که دیکه مشتریشون شدم به همه هم پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده امتحان کنن کارشون خیلی عاااااای اینم تلفونش   77091702                                                                                                                                              22291775

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قالیشویی ابرنگ رو پیشنهاد میکنم.

چند وقت پیش دوستم معریفیشون کرد منم فرشهای دستبافت و ماشینیمو برای شستشو و خدمات ترمیم شیرازه و ریشه دادم بهشون .خیلی راضیم از کارشون .به نظر من آبرنگ یکی از بهترینهاست .شمارش تو سایتش هست بازم شمارشو میذارم.۲۲۴۰۴۵۹۶       

۴۴۶۲۰۱۵۶

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره من شعبه غربشونو زنگ میزنم . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

ممنون که قالیشویی اندرزگوو را معرفی کردید منم فرشهای دستی وماشینی رابهشون دادم امروز برام اوردن ازشس ...

ممنونم عزیزم عاااااااالی بود پیشنهادت به نظر من اندرزگو یکی از بهتریناس