2777
2789

سلام عزیزم برای دونه هاش بادام کوهی یاهمون الوک رو مغزکنیدبعدآسیاب کنیدبعدبجوشنیدش باکمی آب،کَفِش روبکشید به دونه هادیگه جاش نمیمونه متاسفانه برای دردشم جزمسکن خوردن راهی نیست خوب تقویتشون کنید

بلابه دورباشه💚

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

سلام عزیزم برای دونه هاش بادام کوهی یاهمون الوک رو مغزکنیدبعدآسیاب کنیدبعدبجوشنیدش باکمی آب،کَفِش رو ...

من متاسفانه اصلا مطمئن نیستم زونا باشه دکتر صبح رفتم میگه ۲۴ ساعت باید صبر کنید کامل علائم نشون بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من متاسفانه اصلا مطمئن نیستم زونا باشه دکتر صبح رفتم میگه ۲۴ ساعت باید صبر کنید کامل علائم نشون بده

یه بدن دردشدیدداره بعدم دونه هاتوقسمت شونه وقفسه سینه شروع میکنن به بیرون اومدن بایدحتمادکتربرین پمادبرای دونه هاوداروبرای کنترل دردش بگیرین ولی!امیدوارم که زونانباشه روزای اول دردش خیلی ناراحت کنندس💔

یه بدن دردشدیدداره بعدم دونه هاتوقسمت شونه وقفسه سینه شروع میکنن به بیرون اومدن بایدحتمادکتربرین پما ...

هنوز درد ندارم ولی خارش شدید دارم بله متاسفانه از قفسه سینه و زیر بغل شروع شده

هنوز درد ندارم ولی خارش شدید دارم بله متاسفانه از قفسه سینه و زیر بغل شروع شده

دارو آسیکلوویر وبرای مسکنم نوافن واینامیدن پمادم همون آسیکلوویرمیدن باز!ولی اون کف الوک خیلی خوبه خازگرش روکمومیکنه

دونه هاش زونا چه شکلیه؟

اولش یکم انگاری مایعات توشه بعدکه خشک میشه دیگه اینجوری نیست!یه سرچ بزنیداینترنت میبیندشون😊

اولش یکم انگاری مایعات توشه بعدکه خشک میشه دیگه اینجوری نیست!یه سرچ بزنیداینترنت میبیندشون😊

پس احتمال ۹۰ درصد زونا هست تب میکنه آدم درسته؟ چون احساس میکنم تب دارم

پس احتمال ۹۰ درصد زونا هست تب میکنه آدم درسته؟ چون احساس میکنم تب دارم

علائم پدرم بیشترگوارشی بودن تب رودقیق نمیدونم