2777
2789
عنوان

دسر ظرف تک نفره بدرستم یا بزرگ

290 بازدید | 14 پست

میخواستم تک نفره بگیرم دختر عمه مامانم گف تو قراره به اون ظرفا کلی پول بدی به جا اونا در ظرف بزرگ درست کن دوتا قاشق میزاری داخلشون به همه تعارف میکنی الان موندم چیکار کنم

بزرگ بهتره هم میزت شلوغ نمیشه 

هرکس دوست داشت میخوره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چقدره مهمونات؟؟؟ 

تک نفره بهتره بنظرم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بستگی داره منظورت چی باشه 

دسر منظورت چیه؟

اگر ژله است میتونی از این جای ژله ها بگیری که سیلیکونیه توش 6 تا مدل داره کوچیکم هست قیمتشم مناسبه بعد میتونی بزاریشون تو پیش دستی برای هر نفر جدا

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
تقریبا ۵۰ نفر مهمون دارم

اگر براشون سفره پهن میکنی چند تا ظرف بزرگ‌درست کن بگذار توی سفره بعد شامشون هر چقدر میخوان بر دارن.اگر هم سلف هست کنار میز شامت بگذار 

تقریبا ۵۰ نفر مهمون دارم

دسرت چیه ؟  اگر ژله یا دسرهایی که قالبی میشه درآوردش  تو ظرف بزرگ درست کن و برش گردون بذار تو سفره . بازم برای 50 نفر شاید درست کردن تو ظرف تک نفره سخت باشه برات