2777
2789

ما جمع می کردیم داخل یک ساک بزرگ و قفل میزدیم و همه را می گذاشتند انبار. دوره ارشد که رفتم، نیازی به جمع کردن وسایل نبود، چون خوابگاه را نمی بستند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما جمع می کردیم داخل یک ساک بزرگ و قفل میزدیم و همه را می گذاشتند انبار. دوره ارشد که رفتم، نیازی به ...

اینکه اگر خودمون درخواست خوابگاه ندیم و بریم تو شهر خونه بگیریم ، ممکنه ب خانواده زنگ بزنن و بگن؟

اینکه اگر خودمون درخواست خوابگاه ندیم و بریم تو شهر خونه بگیریم ، ممکنه ب خانواده زنگ بزنن و بگن؟

نه اونا از کجا بدونن

ولی اگه خوابگاه باشی و اطلاع ندی که قراره شب نیای خبر میدن

نمی دونم. ولی اگر کسی دیرتر از ساعتی که مشخص کرده بودند خوابگاه نمیومد، به خانواده اطلاع میدادند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه اونا از کجا بدونن ولی اگه خوابگاه باشی و اطلاع ندی که قراره شب نیای خبر میدن

ن عزیزم من دانشگاهم راه دوره یه شبی نیومدم خوابگاه ب بابامم اطلاع دادم ک پیش دوستم برم اونم اجازه داد و رفتم  ، از خوابگاه زنگ پدر زدن و بابام گفت دخترم ازم اجازه گرفته ، برای من پرونده درست کرده بودن ک چرا شب رفتی خونه دوستت 

منم دیگ اعصابشونو ندارم نزدیک بود منو اخراج کنن 

بخاطر همین چون شنیدم تابستون باید وسایلارو جمع کرد منم درخواست خوابگاه نمیدم گفتم اگر ب خانوادم اطلاع نمیدن خودم تو شهر خونه میگیرم 

ن عزیزم من دانشگاهم راه دوره یه شبی نیومدم خوابگاه ب بابامم اطلاع دادم ک پیش دوستم برم اونم اجازه دا ...

بدون اطلاع خانوادت می خوای خونه بگیری؟

صاحب خونه حتما شماره و ادرس مامان بابات رو می خواد

اگه آدم درستی باشه

خب اگر خانواده موافق نبود با خونه گرفتن چیکار کنم؟  شما چیکار کردین ک زنگ زدن و چی گفتن؟

من چون سرکار بودم به خانواده گفتم و موافقت کردن

فرم پر میکنی که دیگر خوابگاه نمیخوای اونا هم وظیفه دارند علت رو از خانواده جویا بشن 

شما موافقت خانواده رو بدست بیار