سلام دوستان ما درسته که بچه میخوایم ولی چون همسرم اسپرمش ظعیفه و داره دارو مصرف میکنه جلوگیری طبیعی میکنیم🙈من سیکلام ۲۵ نهایت ۲۸ روزست ولی الان ۳۱ روز شده که پریود نشدم،بی بی چک هم دوبار زدم منفی بوده،دل درد و کمر درد میگیرم فک میکنم دارم پریود میشم ولی بعد چند دقیقه ول میکنه،سر معدمم کلا خیلی درد داره ممکنه باردار باشم و بی بی چک فعلا نشون نده؟
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
سلام عزیزم ببخشید خیلی وقت بود تو سایت نیومدم،من بعد دوهفته پریود شدم عزیزم بعدشم دوباره سونو دادم ولی هیچ مشکلی نبود
خواهش میکنم من این ماه دوباره باردار شدم اما بتا روی ۲۰ بود و بالا نرفت و سقط شد یعنی روحیه داغوندیگ ...
اوخی عزیزم بلا بدور باشه واقعا خیلی سخته ادم داغون میشه ایشالا هرچی زودتر بارداری موفقی و داشته باشی
ولی قبل ivf حتما ازمایش بدید شاید همسرتون مشکل دارن