2789
عنوان

خانما کمک

274 بازدید | 14 پست

خانما تا حالا ختمی یا دعایی یا نمازی بوده که ازش حاجت گرفته باشین؟

مخصوصا اینکه حاجتتون غیرممکن بوده باشه و معجزه شده باشه

خودم خیلی از ختم ها و نماز ها رو انجام دادم ولی همیشه خدا حتی اگه حاجتم بهم نزدیک هم بود ازم دور کرد و نزاشت به حاجتم برسم

خیلی دلم گرفته😢😭

دلم میخواد بمیرم فقط ، خسته شدم از زندگی😭😢💔💔💔

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپيك هاي قبل گفتن نذر نمك كنين هرچندتا  وقتي به خاجت رسيدي نمكها وو پخش كن

واقعا جواب میده؟

اونجایی که با حرفات دل کسیو به دست میاری دیگه با رفتارات کاری نکن که از دستش بدی...💔
عزیزم ناشکری نکن.شاید حکمتی بوده که خدا صلاح دیده برات.فقط توکل به خدا بکن عزیزم خودش هرچی به صلاحته ...

والا تاحالا که برای من خیلی نامهربون بوده

دیگه کم کم دارم اعتقادمو نسبت به همه چیز از دست میدم💔😭

خودم خیلی از اوقات بوده که چیزی رو میخواستم با نمیخواستم ولی بر عکس شده .وقتی خوب فکر کردم و رفتم تو خودم اتفاقات زندگیم رو کنار هم چیدم یا زمان گذشته متوجه شدم هیییچی از سرم نگذشته مگر اینکه دلیلی داشته و حکمتی....

من دعای یا کاشف الکرب ... خوندم و. واقعااا یه چیز غیرممکن گرفتم😍

چجوریه عزیزم؟

چجوریه عزیزم؟

پس از قرائت زيارت عاشورا و ذكر 133 مرتبه "يا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَيْنِ اِكْشِفْ لى كَرْبى بِحَقِ اَخْيكَ الْحُسَيْنِ"

كسى رو قضاوت نكن ، فقط براى اينكه گناهاش با گناه هاى تو فرق داره ...!
پس از قرائت زيارت عاشورا و ذكر 133 مرتبه "يا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَيْنِ اِكْشِفْ لى كَ ...

مرسی عزیزدلم

التماس دعا🌹

قربانت... انشاالله  ک حاجت بگیری ماروهم دعا کن😘😘😘

مرسی عزیزدلم

حتما

ایشالا به هرچی میخوای برسی گلم🌹🌹🌹