2777
2789
خوب خدارو شکر که سالم به دنیا اومد    

ممنون اره خداراشکر البته دکترم را هیچ‌وقت نمیبخشم یه بلاهایی سر من‌اورد میدونست من‌مشکل دارم ولی به پرستار گفت بهش بگو‌اول زیر میزی را بده تا من سز کنم‌شوهرم خیلی بهش برخورد بارضایت خودش بردم بیمارستان دیگه وانجا وای چه ماماها ودکتر شیفت عالی خداراراشکر پیش دکتر خودم‌عمل نکردم دکتر روانی بود بهم امپول فشار زد ونوار قلب گرفت گفت مشکل نداری برو‌خونه فردا بیا هنوز میگم‌چطوری این بلا راسر من‌اورد 

وای چه بد ولی من ۴ساله از سزارینم میگذره ولی خدارا شکر هیچ‌مشکلی ندارم غیر از اینکه شکمم‌کامل جمع نش ...

چه عالی 

حالا من همون روز عملم شکمم چسبیده بود به کمرم بر عکس همه ی زائو ها که کلی شکم دارن

اما جای بخیه هام مونده....حتی توی سونو هم دیده شده جای اسکارم

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون اره خداراشکر البته دکترم را هیچ‌وقت نمیبخشم یه بلاهایی سر من‌اورد میدونست من‌مشکل دارم ولی به ...

واقعا؟چقدر عوضی بود  

خدایا شکرت که جمعمون رو 3 نفره کردی😍👪

منم میخواستم حتتتتما طبیعی بیارم تمام ورزشا و پیاده رویهارو کردم ولی هیییییچ دردی سراغم نیومد حتی درد کاذب واسه یه ثانیه هم نداشتم خداشاهده پله هارو بدو بدو بالاپایین میکردم ولی این بچه تو لگن نیومد که نیومد...وزنش هم سه و خوردی رو رد کرد منم گفتم بیخیال میرم سز....خیلی راضی بودم و هیچ مشکلی نداشتم فقط پنج روز اول نمیتونستم مثل قبل راه برم و حرکت کنم ولی بعدش کاملا خوب شدم و بعد یه ماه ک انگار نه انگار عمل کردم انشالله همتون به سلامت زایمان کنین

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
منم میخواستم حتتتتما طبیعی بیارم تمام ورزشا و پیاده رویهارو کردم ولی هیییییچ دردی سراغم نیومد حتی در ...

خوش به حالت عزیزم من خیلی از سز میترسم  

خوش به حالت عزیزم من خیلی از سز میترسم    

منم مثل تو خیییییلی میترسیدم تصور کن من تا آخر فقط میگفتم طبیعی...ولی وقتی رفتم دکتر معاینم کرد فقط لگنم عالی بود ولی گفت دهانه رحم سفت و بچم بد وارد لگن شد و گفت فردا بیا سز 😨

ببین جه شوکی بهم وارد شد...ولی توکلم فقط و فقط به خدا بود چون همش آیت الکرسی و قرآن میخوندم و از خدا میخواستم اکن زایمانی که به نفع و صلاح من و بچمه سرراهمون بزاره و عذاب نکشم که دعام مستجاب شد...فقط بسپر به خدا خودش میدونه چیکارکه به خدا اعتماد کن😉

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
منم مثل تو خیییییلی میترسیدم تصور کن من تا آخر فقط میگفتم طبیعی...ولی وقتی رفتم دکتر معاینم کرد فقط ...

واقعا خیلی سخت بود واست  به امید خدا هرچی خیره همون بشه