2777
2789
عنوان

اپیدورال ۱۴۰۳

3121 بازدید | 16 پست

سلام خانوما کی امسال تجربه زایمان طبیعی با اپیدورال داشته توی بیمارستان دولتی یاخصوصی راضی بودین هزینه هاش چ قدر شده ارزشش و داره؟ادم سزارین نکنه

من دیشب یاد زایمان اولم افتادم اونقدر گریه کردم از الان استرس دارم موندم اینو سز کنم یا طبیعی چون او ...

منم تا ب امروز بدجور توفکرسزارین بودم تعرفه ها رفتن بالا پشیمون شدم ۷ ماهمه ببینم میتونم طبیعی بااپیدورال کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اپیدرال تو دولتی رایگانه

اصلا بدون اپیدرال مگه میشه زایید 

من ۹۹ زایمان کردم بدون اپیدرال نمیتونستم 

فقط یه نکته ای داره روند زایمان رو عقب میندازه ولی اگه بتونی خودت زور بزنی عالیه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اپیدرال تو دولتی رایگانه اصلا بدون اپیدرال مگه میشه زایید  من ۹۹ زایمان کردم بدون اپیدرال نمی ...

اپیدورال و میگن تا ۴ سانت باید بازشی بعد میزنن خصوصی ن ازهمون اول من نشنیدم رایگان باشه الان همه چی فرق کرده

اپیدورال و میگن تا ۴ سانت باید بازشی بعد میزنن خصوصی ن ازهمون اول من نشنیدم رایگان باشه الان همه چی ...

خواهرم یه ماهه تو دولتی با اپیدرال رایگان زایمان کرده

سانت رو نمیدونم ولی زود باز میشه 

من بدون درد تو ۴۱ هفته رفتم گفتم بسه دیگه خسته شدم آمپول فشار زدن ۳ ساعته هم ۶ سانت شد و اولش دردش کم بود قابل تحمل بعدم که اپیدرال شدم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
مگه دولتیا ایپدورال رو به راحتی قبول میکنن؟

برای من که بود 

به خواهرم گفته بودن اینجا امیدرال نمیشه اما موقع زایمان که رفته بود همون اول بهش گفتن میشه استفاده کنی و رایگان بود برای اونم من کرج بودم خواهرم تهران

چقدر خوش شانس خیلی خوبه چند ساعت طول کشید زایمانتون؟

من ۶ ساعت کلا

سوره انشقاق برای زایمان راحت خیلی تاثیر داره من خوندم

در کل آدم خیلی بی جون و ضعیفی ام ولی زایمانم راحت بود 

خواهرم میگه فقط به امید اینکه تو تونستی من رفتم طبیعی😄