2777
2789

سلام به همه 

داستان زندگی من و ناراحتی هایی که این قوم برام درست کردن خیلی طولانیه 

تصمیم گرفتم حالا که تو بارداری خیلی اذیتم کردن نذارم بچه رو ببینن 

نظرتون چیه ؟

دسرکده در خدمت شماست dessertkade@شماره تماس : 09125366967

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرم رو می خواستن واسه عمل بیارن 

من به شوهرم گفتم من نمی تونم خیلی ویار دارم و حالم بده بهشون محترمانه بگو 

اونم نگفت منم به خواهرشوهرم شرایطم رو گفتم که باردارم و اونم دومی و ناخواسته 

از حالم و ویارم گفتم 

اونم به جای اینکه بهم تبربک بگه و درکم کنه گفت خدا ازت نگذره 

گفتم بابا من خودم پرستار لازم دارم 

می دونین بهم چی گفت 

گفت من اصلا سطحم خیلی بالاست و وقتم رو صرف حرف زدن با تو نمی کنم 

منم گفتم پشت گوشتون رو ببینین از این به بعد بچه هامو ببینین

این اسمش تلافی نیست ب نظرم اونا حق دیدن نوشون رو. دارن 

ماندانا جون حق دیدن نوه ای رو دارن که مادرش رو تو بارداری بارها عذاب دادن و بچه بیچاره تو شکم اذیت شده 

من دوست داشتم وقتی باردار بود 

مادرشوهرش 9 ماه رو براش غذا می پخت چون بوی غذا اذیتش می کرد 

حالا من از اینا محبت نخواستم 

لااقل توقع بیجا نداشته باشن که تو این شرایط بخوام پرستارشون بشم 

تازه کارمندم هستم و بچم 6 سالشه

ماندانا جون حق دیدن نوه ای رو دارن که مادرش رو تو بارداری بارها عذاب دادن و بچه بیچاره تو شکم اذیت ش ...

دختر مهربون جون این کارونکن مادره اه میکشه بزار بوقتش بجاااش حرفتو بزن چندتا کارایی ک کردنو میتونی بگی ؟؟؟؟بزار. بیان خونت بچتو ببینن این بچه بزرگ میشه تولدش میشه اش دندونیش میشه انقدر موقعیت واسه مقابله ب مثل دارییییی

خوب همینجور محترمانه میگفتی من حالم بده خودتون بیایین خونه من عین خونه خودتون تا بیان پرستاری پدرشوهرتونم بکنن

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
پدرشوهرم رو می خواستن واسه عمل بیارن  من به شوهرم گفتم من نمی تونم خیلی ویار دارم و حالم بده ب ...

خب پدرشوهرتونم مریض بود اونم گناه داشت میزاشتین میومد شوهرتون بهش رسیدگی میکرد که پسرشه غذا هم از بیرون میگرفتین...اینکه میگین نمیزارم بچه ها مو هم ببینم خیلی حرف بچگانه ایه اونا فقط بچه های شما نیستن که تنهایی براشون تصمیم میگیرین پدر هم دارند.

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

ماندانا جون مثلا من و شوهرم هر دو کار می کنیم 

یه خونه داریم که نصف نصف به اسممونه 

و دوتا ماشین که هر کدوم یکی به اسممونه 

پدرشوهرم برگشته به شوهرم گفته حالا که زنت خونه و  ماشین به اسمشه باید مهریش رو ببخشه 

در حالی که دختراش همه زندگی به اسمشونه 

اصلا می خوان عروس سر به تنش نباشه 

فقط کلفتشون باشه 

پدرشوهرم رو می خواستن واسه عمل بیارن  من به شوهرم گفتم من نمی تونم خیلی ویار دارم و حالم بده ب ...

بزار موقعی ک میخواست بچتو بقل کنه بگیر. ازش بگو تو سطحت بالاس نمیخوام بچم سطح بالایی بشه عین عمش بی ادب بشه