2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴

378 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

من تیر ماه سال قبل کتاب تستامو خریدم که شروع کنم برت کنکور بخونم اما بنا به دلایلی نشد الان دیگه همه تمرکزم روی امتحان نهاییمه

میخوام۴۰۳ رو اصولی بخونم و سال ۴۰۴ کنکور بدم

میشه اگه میدونید بگید مزایا و معایب پشت کنکور موندنم چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۴۰۴ یازدهم هم نهایی عه و مشخص نیست بشه سوابق ایجاد کرد یا نه 

دوازدهم هم نهایی هرساله فکر کنم تراز متفاوتی بده و باز بنظرم بهتره همون سال ترمیم کرد 

ولی خب مگه میشه تو یه ماه دوتا پایه رو امتحان داد 

امسال تلاش کن فعلا شاید شد

امسال آزمایشی بده شاید قبول شدی

من اصن هیچی نخوندم لای کتابامم باز نکردم چه کتابای دهم چه یازدهم

میدونی من نمیدونم چرا ۳ ساله هر برنامه ای میریزم طی یه عاملی باید خراب شه

امسال حتما حتما حتما معدل ۱۲ رو بالا بگیر، حتی ممکنه همین امسال قبول بشی

اگه بتونی معدل بالای ۱۹ بگیری، احتمالش بالاس قبول بشی.

اگه پشت کنکور بمونی؛ ممکنه مجبور بشی برای ۱۱ ترمیم کنی

ولی خوب اگه واقعا بشینی بخونی، مطمئن باش به امید خدا یه رتبه خیلی خوب میاری

دلی ممکنه خسته باشی و اطرافیان اذیت کنن؛ ولی خوب نسبت به همه شون بیخیال باش و فقط تمرکز کن

اون یک سال رو قید خیلی ار چیزا رو بزن

از بزرگ ترین معایبش اینه مجبوری ترمیم کنی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اگه میدونی سفت و سخت پشت کنکور میمونی و درس میخونی بمون  ولی اگه فک میکنی نه سر سری میگیری و ن ...

واقعیتش من تو ادامه دادن به زندگیمم هنوز درگیرم ولی اگه مشکلاتم حل بشن و اگه بخوام یه کاری رو انجام بدم تا تهش مسئولیتشو میپذیرم

امسال حتما حتما حتما معدل ۱۲ رو بالا بگیر، حتی ممکنه همین امسال قبول بشی اگه بتونی معدل بالای ۱۹ بگ ...

ترمیم معدل یعنی چی؟

راستی من ریاضی یازدهمم شهریور امتحان دادم قبول نشدم اینو باید چیکار کنم کی پاس کنم؟

من اصن هیچی نخوندم لای کتابامم باز نکردم چه کتابای دهم چه یازدهم میدونی من نمیدونم چرا ۳ ساله هر بر ...

فقط دوازدهم بخون

معدل بالا بگیر، با درصد ۲۰ تا ۳۰ 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]