2777
2789
عنوان

به کدوم رفتارها میگن پز دادن؟

213 بازدید | 21 پست

خواهرم که حرفای دوستم رو با من شنیده میگه چقد بهت پز میده😂😐

ولی من نمیدونم یا اهمیت نمیدم متوجه نشدم چونکه حسود نیستم 

شما بگین طرف از خودش چه رفتارایی نشون بده میگن پز میده؟ واینکه دلیل اینکار چیه؟

تعریف از خودش و‌زندگیش میشه پز دادن.

از قدیم گفتن تعریف از خود مایه ....

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یکی بود ایفون خریده بود یهو بیخود و بی جهت گوشیشو دراورد و برعکس گذاشت رومیز😅

و گفت فلان تالار و رفتم دیدم نپسندیدم ب شوهرم گفتم خوب نیست جای دیگه عروسی بگیریم 

بعد چنوقت همسرم با شوهرش رفتن اون تالار عروسی و شوهرش گفته عجب تالاره خفنیه و ما فهمیدیم ایشون دروغ میگفتن😅😅😅

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
عههه پس خالی بند بودن😐

اوووف نگم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مثلا یکی بود ایفون خریده بود یهو بیخود و بی جهت گوشیشو دراورد و برعکس گذاشت رومیز😅 و گفت فلان تالا ...

داشت حرف میزد پز میداد آدامس نمیخورد همزمان؟ یا فکش لق بزنه مثلا موقع حرف زدن؟🤣

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خیلی همش تعریف کنه از خودش خانوادش اطرافیانش کمبود

به نظرتون محتوای صحبت دوتا دوست عادی وصمیمی چی باید باشه؟الان که شما این تعریف کردین دیگه صدرصد مطمعن شدم آدمی که پز میده

داشته هاتو به رخ دیگران بکشی میشه پز دادن

مثلا : جات خالی هفته پیش می‌خواستیم با لندکروز بابام بریم شمال ویلامون ولی پشیمون شدیم با هواپیما رفتیم هتل 5 ستاره گرفتیم، آیفون 14پرومکسم افتاد توی دریا ولی خب همون جا بابام یه 13پرومکس واسم گرفت

پ ن : بخاطر ریجستر میدونید که 13 از 14 گرونتره ✌️

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
ظورتون حالت کلی هست که نشستن در مورد چی بگن؟

مثلامن با ایم دوستم که حرف میزنم محتوای حرفاش اینن که رفتم فلان چیز رو سفارش دادم چند روز بعد میریم سفر  شوهرم میگه پول بدم بینیتو عمل کنی 

کل محتوای حرفاش اینان

گاهی بعضی از انسان ها فک می کنن اون چیزی که دارن واسه بقیه خیلی نادر و جالب هست . . خودم چن روز پیش خونه یکی از فامیل هامون بودم . اونجا خانمی بود هی از خودش تعریف می کرد  مثلا می گفت خونه اجاره کرده بودیم 70پله داشت انقدر بزرگ بود . یا فرش هام 1200شانه هستن  یا مبل هام دو دسته هسن . در حالی که من تو عکس خونه شون رو دیده بودم خیلی جالب نبود و به ده درصدی خونه و زندگی ما نمی رسید  اما من فقط می گفتم بله و سر تکون می دادم . جاری م گفت خوب چرا تو بهش نمی گفتی که خونه شما ماله خودتونه و کل وسایل خونه ت رو  تازه گرفتی و وضعیت شما خیلی سر تره  . منم بهش گفتم اگه منم مثل اون. حرف می زدم چه فرقی با اون داشتم . درضمن خونه و زندگی من به بقیه چه مربوط. مگه من وسایل رو  به مردم می دم استفاده کنن . که ازشون تعریف کنم  و چند تا مبل و چن تا وسیله نیاز زندگی تعریف کردن ندارن 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
2790
2778
2791
2779
2792