2777
2789

تاپیک منو بخون 

در مورد  شوهرم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر کارش از همدیگه دوریم فقط چت میکنم باهم زمان کارش هم خیلیه همش خستس بی ذوق و شوق افسردگی گرفته ...

همین دیگه

منم شوهرم همین جوری بود سال اول ازدواج شور و شوق داشت درست شد بعد برگشت به مود قبلیش هیچ کمکی هم نمیتونم بهش کنم چون خودش اینجوری انگار ترجیح میده

آدم افسرده رو فقط و فقط تراپی و همت خودش نجاتش میده 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
🥺عاره دقیقن درسته حرفت 

تو خودت رو فعال و سرزنده نشون بده از کارات و فعالیت هات و سرگرمی هات بگو شاید اون هم تصمیم گرفت تغییری بده به خودش

من خودم با اینکه اهل ورزش نیستم بخاطر اینکه شوهرم انگیزه پیدا کنه خودم رفتم باشگاه که اونم به ورزش رو بیاره حداقل یه فعالیت جدید رو تجربه کنه اما نکرد...

امیدوارم برای تو جواب بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز