mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 عنوان تب واکسن😭😭 73 بازدید | 10 پست سلام دوستانپسرم امروز واکسن۱۸ماهگی زده..هر۴ساعت بهش قطره استا میدادم تب نداشت تاساعت۸ک بهش دادم بازتب داشت منم ۱۱براش شیاف استا۱۲۵گذاشتم.باز الان تبش ۳۷/۶بود ک نیم درجه اضافه میشه۳۸😮💨دستمال نم دارمیزارم رو ران وشکمش وگردنش..میشه الان بهش شربت استا بدم؟اشتباه کردم قطره خریدم بنظرم ضعیفه روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿 1403/02/04 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tami_80 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1952 خوب میشه نگران نباش همه بچه ها این دورانو گذروندن از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 اگه ۴ ساعت از شیاف گذشته میتونی استا بدی نه دوساعت گذاشته روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿
mina_ab عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 45 با همون دستمال نم دار تبش رو بیار پایینپاهاش رو هی بشور مواظب باش سرما نخوره ها
mahdie_chترکیده مدیر استارتر عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 7561 اینقدراسترس نداشته باش تبش که خیلی الان بالا نیست بخدا انقدفوبیا تب دارم😓 روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿